Πολιτική

Τσιγάρο, ζεϊμπεκιά, Πολάκης, Κραουνάκης! video

Ο Παύλος Πολάκης διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και έριξε μια... ζεϊμπεκιά "ανεβάζοντας" ο ίδιος τα πειστήρια!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Τον λατρεύω, είμαι μαζί του σε όποιο κόμμα κι αν πάει”. Αυτά δήλωσε πρόσφατα ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ο Παύλος Πολάκης θέλησε μάλλον να τον… ευχαριστήσει από κοντά!

[read4more]

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 02.02.2019, ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές” ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων”, έγραψε ο υπουργός στην πρώτη του ανάρτηση, με το βίντεο να δείχνει τον Σταμάτη Κραουνάκη να ερμηνεύει το “Αυτή η νύχτα μένει“.

Η δεύτερη ανάρτηση, όμως, ήταν… όλα τα λεφτά.

Δείχνει τον ίδιο τον κ. Πολάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο, έχοντας τσιγάρο στο στόμα και κάνοντας… διάφορες φιγούρες, πάντα με φόντο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Το τραγούδι ήταν το “βρέχει φωτιά στην στράτα μου” και το σχόλιο της ανάρτησης το εξής: “Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!“.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238271309749671/?id=100007004708966&eid=ARCw2fM7pnCHgxhzh90GPvOyIKY6oBdeN-9fzaHCHRyWrqw2pNwffNRuJHkFaQyc8dvEsBMl3schlByk

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238289476414521/?id=100007004708966&eid=ARCw2fM7pnCHgxhzh90GPvOyIKY6oBdeN-9fzaHCHRyWrqw2pNwffNRuJHkFaQyc8dvEsBMl3schlByk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
27
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 10
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ