Πολιτική

Τσιγάρο, ζεϊμπεκιά, Πολάκης, Κραουνάκης! video

Ο Παύλος Πολάκης διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης και έριξε μια... ζεϊμπεκιά "ανεβάζοντας" ο ίδιος τα πειστήρια!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Τον λατρεύω, είμαι μαζί του σε όποιο κόμμα κι αν πάει”. Αυτά δήλωσε πρόσφατα ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ο Παύλος Πολάκης θέλησε μάλλον να τον… ευχαριστήσει από κοντά!

[read4more]

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 02.02.2019, ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο κέντρο «Γραμμές», όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές” ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων”, έγραψε ο υπουργός στην πρώτη του ανάρτηση, με το βίντεο να δείχνει τον Σταμάτη Κραουνάκη να ερμηνεύει το “Αυτή η νύχτα μένει“.

Η δεύτερη ανάρτηση, όμως, ήταν… όλα τα λεφτά.

Δείχνει τον ίδιο τον κ. Πολάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο, έχοντας τσιγάρο στο στόμα και κάνοντας… διάφορες φιγούρες, πάντα με φόντο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Το τραγούδι ήταν το “βρέχει φωτιά στην στράτα μου” και το σχόλιο της ανάρτησης το εξής: “Ετςι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!!“.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238271309749671/?id=100007004708966&eid=ARCw2fM7pnCHgxhzh90GPvOyIKY6oBdeN-9fzaHCHRyWrqw2pNwffNRuJHkFaQyc8dvEsBMl3schlByk

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2238289476414521/?id=100007004708966&eid=ARCw2fM7pnCHgxhzh90GPvOyIKY6oBdeN-9fzaHCHRyWrqw2pNwffNRuJHkFaQyc8dvEsBMl3schlByk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για Gov.gr: «Πιθανότατα αναφερόταν σε άλλη κυβέρνηση, ψηφιακό άλμα στο κενό της διαφθοράς
Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα απαντά στις αναφορές του πρωθυπουργού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, κατηγορώντας την κυβέρνηση για εξάρτηση από εταιρείες, απευθείας αναθέσεις και παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
«Φωτιά» στη Βουλή για το μεταναστευτικό: Το ρητορικό ερώτημα Βορίδη για τις βάρκες, η παρέμβαση Καιρίδη και τα πυρά του ΚΚΕ
Σε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης εξελίχθηκε η συζήτηση για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, με τον Θάνο Πλεύρη να υποστηρίζει ότι το μεγάλο στοίχημα είναι οι επιστροφές
Μάκης Βορίδης
Ζαχαριάδης «καρφώνει» Παππά μετά τις αιχμές για τον ρόλο του στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η δουλειά μας δεν είναι να μαλώνουμε στα κανάλια»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απαντά στις βολές, ενώ η συζήτηση για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και τη στάση απέναντι στην ΕΛΑΣ τροφοδοτεί νέα ένταση στην Κουμουνδούρου
Νίκος Παππάς και Κώστας Ζαχαριάδης
Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με Πατριάρχη Ιεροσολύμων: «Είμαστε στο πλευρό σας»
«Για την προστασία των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου, την προστασία των χριστιανών της Μέσης Ανατολής αλλά και την υπεράσπιση του νομικού καθεστώτος των Αγίων Τόπων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο. Τρίτη 9 Ιουνίου 2026 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)