Πολιτική

Τσίπρας: Ανείπωτη θλίψη – Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι – video

Τον τόπο της τραγωδίας στο Μάτι επισκέφθηκε μια εβδομάδα μετά τη φονική πυρκαγιά ο Αλέξης Τσίπρας. Για ανείπωτη θλίψη κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί στο Μάτι. Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού διήρκεσε μια ώρα.

Με ανάρτηση στον λογαρισαμό του στο twitter ο Α. Τσίπρας αναφέρει:

Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης.

Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, εθελοντές, αλλά και άνδρες του στρατού και της Πυροσβεστικής, ενώ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

tsipras mati

tsipras mati tsipras mati

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 16
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης 5