Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσίπρας: “Απόρρητη” συνάντηση στο Θησείο για συζήτηση και… finger food!

Τσίπρας
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκαλέσει τους βουλευτής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε γνωστό μπαρ στο Θησείο το βράδυ της Δευτέρας, 04.11.2019. Η ιδιαιτερότητα και η ατζέντα.

Για ποτό και… finger food έχει προσκαλέσει απόψε (σ.σ. Δευτέρα 04.11.2019) το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας όλους τους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε γνωστό μπαρ στο Θησείο.

Ο Τσίπρας και η “κλειστή” συνάντηση

Όπως είναι φυσικό, εκεί αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, καθώς ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είχε μέχρι τώρα την ευκαιρία να συζητήσει με τους βουλευτές του κόμματός του σε πιο χαλαρό περιβάλλον τα θέματα που απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την κοινωνία.

Το εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι από την πλευρά της Κουμουνδούρου ζητήθηκε να μην παραβρεθούν κάμερες και να μην διαρρεύσουν τα όσα θα ειπωθούν μεταξύ των βουλευτών και του Αλέξη Τσίπρα.

Click4more: Τασούλας: “Διαφωνώ με τον Τσίπρα για την εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου” και τρέχουν οι εξελίξεις!

Μάλλον το τελευταίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί, καθώς οι εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο είναι εντονότατες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κάτι που σημαίνει πως το… ενδιαφέρον για το τι θα ειπωθεί στην χαλαρή αυτή βραδιά, θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις