Πολιτική

Τσίπρας: Γεύμα εργασίας με κυρίαρχο υλικό στο… μενού τις επενδύσεις

Μετά τις απανωτές συναντήσεις με επενδυτές στις ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την Πέμπτη, 27.09.2018, την ευκαιρία να "διαφημίσει" ξανά την Ελλάδα ως... επενδυτικό προορισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Πέμπτη, 27.09.2018, στις 12:30 (ώρα Ν. Υόρκης) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είναι… καλεσμένος του αμερικανού υπουργού Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος.

Ο κ. Ρος θα παραθέσει παραθέτει γεύμα εργασίας στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή στελεχών αμερικανικών εταιριών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Click4more: Δεύτερο… ψηστήρι Τσίπρα για επενδύσεις στις ΗΠΑ – «Μεγάλο το ενδιαφέρον»

Τσίπρας – Ρος… 1-1!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανάλογη συνάντηση είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της ΔΕΘ, η οποία είχε επιτυχία.

Και πως επιθυμία του κ.Ρος ήταν να υπάρξει μια νέα συνάντηση κατά την παρουσία του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
7