Πολιτική

Τσίπρας: Γεύμα εργασίας με κυρίαρχο υλικό στο… μενού τις επενδύσεις

Μετά τις απανωτές συναντήσεις με επενδυτές στις ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την Πέμπτη, 27.09.2018, την ευκαιρία να "διαφημίσει" ξανά την Ελλάδα ως... επενδυτικό προορισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Πέμπτη, 27.09.2018, στις 12:30 (ώρα Ν. Υόρκης) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είναι… καλεσμένος του αμερικανού υπουργού Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος.

Ο κ. Ρος θα παραθέσει παραθέτει γεύμα εργασίας στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή στελεχών αμερικανικών εταιριών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Click4more: Δεύτερο… ψηστήρι Τσίπρα για επενδύσεις στις ΗΠΑ – «Μεγάλο το ενδιαφέρον»

Τσίπρας – Ρος… 1-1!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανάλογη συνάντηση είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της ΔΕΘ, η οποία είχε επιτυχία.

Και πως επιθυμία του κ.Ρος ήταν να υπάρξει μια νέα συνάντηση κατά την παρουσία του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛ.Α.Σ.: Πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για το σόου Κασιδιάρη και τη στάση της αστυνομίας
Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακέραια πολιτική ευθύνη για τις συνθήκες που επέτρεψαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Κασιδιάρη την ημέρα της εθνικής επετείου
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR 14