Πολιτική

Τσίπρας για Ικαρία: Δεν πρόκειται για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά αλλά για αλαζονεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας, καταλογίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη «βαθιά υπεροψία και αλαζονεία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στο Instagram, την οποία συνοδεύει με το σχετικό βίντεο από ιστοσελίδα για το «γλέντι στην Ικαρία», αναφέρει: «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προφανώς δε πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία. Είμαι εξουσία και κάνω ό,τι θέλω. Γιατί; Μα γιατί μπορώ, βρε αδελφέ… ‘Αντε, εις υγείας των κορόιδων!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου: Η φορολόγηση του πλούτου θα χρηματοδοτήσει την επανίδρυση του κοινωνικού κράτους – «Αρκετά πλήρωσαν οι μισθωτοί»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ έδειξε ως πηγές χρηματοδότησης τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων, την αντιμετώπιση των καρτέλ και της διαφθοράς
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
Πυρά Δούκα κατά Καιρίδη που τον αποκάλεσε «πολιτικό περιθώριο και τίποτα»: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία
Το «γάντι» σήκωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, απαντώντας στην επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ: «Ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής από τους “άριστους” της κυβέρνησης σε όλο του το μεγαλείο»
Καιρίδης και Δούκας