Πολιτική

Τσίπρας για Καπιτώλιο: Ντροπιαστικές εικόνες από ακροδεξιούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα όσα είδε όλος ο κόσμος στο Καπιτώλιο, όπου οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ εισέβαλαν για να μην επικυρωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και η νίκη του Τζο Μπάιντεν, σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

«Οι ντροπιαστικές εικόνες ακροδεξιάς βίας στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τη Δημοκρατία κάθε μέρα και παντού» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η εκλογή του Τζο Μπάιντεν πρέπει και θα γίνει σεβαστή. Οι εχθροί της Δημοκρατίας, θα νικηθούν» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 7
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης