Πολιτική

Τσίπρας για Μακρόν: Μαζί θα αλλάξουμε την Ευρώπη

Ανάσα για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτηρίζει τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο twitter. Σημειώνει τη βεβαιότητα του ότι η συνεργασία των δύο θα είναι στενή προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη και να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της ακροδεξιάς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η νίκη του @EmmanuelMacron είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.
Ώστε η Γηραιά Ήπειρος, όπως τονίζει ο πρωθυπουργός, «να εμπνεύσει ξανά τους λαούς της, να μη ξαναζήσουμε ποτέ τον εφιάλτη της ακροδεξιάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
33
Ο Παύλος Πολάκης ζητά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να τον επαναφέρει άμεσα στην επόμενη συνεδρίαση
«Παρακαλώ όπως, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία θα υπάρξει εκλογή γραμματέα, προχωρήσετε στη διαδικασία επαναφοράς μου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»
Ο Παύλος Πολάκης 6