Πολιτική

Τσίπρας για μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για τις ΜΕΘ: Θα ζητήσει κανείς έστω μια συγνώμη;

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επικαιροποίηση μελέτης που δείχνει ότι υπήρχε μεγάλη θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ, εξαπολύει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

«Πεταμένα λεφτά οι ΜΕΘ» έλεγαν και «φέρτε μου μια έρευνα που να δείχνει ότι εκτός ΜΕΘ πεθαίνουν» προκαλούσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Τώρα που οι μελέτες αποδεικνύουν ότι εκτός ΜΕΘ δε σώθηκε σχεδόν κανείς, θα ζητήσει έστω μια συγνώμη; Όχι από εμάς αλλά από τους χιλιάδες που χάθηκαν άδικα», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε την ανάρτηση

https://twitter.com/atsipras/status/1575075833546350592?s=20&t=2nY8gIjvFU15lwb4rEcUTQ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα