Πολιτική

Τσίπρας για Μόρια: “Προσωπικά υπεύθυνος και ιστορικά λίγος ο Μητσοτάκης”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ευθύνες, προσωπικά, στον πρωθυπουργό επιρρίπτει για τη Μόρια ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε “ανείπωτη” την καταστροφή από τη φωτιά.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook για τη Μόρια, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “είναι προσωπικά υπεύθυνος γι’ αυτό το δράμα και αποδεικνύεται ιστορικά λίγος για να διαχειριστεί ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετώπισε ποτέ η Ελλάδα και η Ευρώπη”.

“Η πληγή της Μόριας έπρεπε να κλείσει. Και θα έκλεινε. Είχαμε ήδη προχωρήσει το σχέδιο αποσυμφόρησης με συνέπεια και σεβασμό στους συνανθρώπους μας. Αυτή η πληγή όμως, αντί να κλείσει βάθυνε. Οι 5.000 της Μόριας, έγιναν 20.000 σε ένα χρόνο, πριν ξεκινήσει δειλά και ασύντακτα το σχέδιο αποσυμφόρησης. Η Ν.Δ. έκανε την Ελλάδα το αποπαίδι της Ευρώπης”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας.

Κάλεσε, δε, την κυβέρνηση να λάβει άμεσα έκτακτα μέτρα στήριξης της Λέσβου, να καλύψει άμεσα όλες τις υγειονομικές ανάγκες και να προχωρήσει σε αποσυμφόρηση των νησιών. Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος γι’ αυτό το δράμα και αποδεικνύεται ιστορικά λίγος για να διαχειριστεί ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετώπισε ποτέ η Ελλάδα και η Ευρώπη.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10158832676163054

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να αποτρέπει, αλλά και να κατατροπώνει κάθε απειλή»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Η αναφορά στην εθνική ομοψυχία και τα νέα οπλικά συστήματα
Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 28η Οκτωβρίου
Απέρριψαν τα αιτήματα Καρυστιανού για κατάθεση στεφάνου για την 28η Οκτωβρίου: «Ήρθε η ώρα να χάσουν την εξουσία και να λογοδοτήσουν»
Η επικεφαλής της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» καταγγέλλει στοχευμένο αποκλεισμό του κινήματος από τις επίσημες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - «Μου είχαν πει ότι η πολιτική είναι βρώμικη, το βιώνω καθημερινά»
Μαρία Καρυστιανού, Ελπίδα για τη Δημοκρατία
29