Πολιτική

Τσίπρας: Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown, η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας”, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του μέσω των κοινωνικών δικτύων σημειώνει πως “τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά και την ίδια ώρα δεκάδες συμπολίτες μας περιμένουν εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι, περιμένοντας να βρεθεί κλίνη”.

“Χιλιάδες χειρουργεία ακυρώνονται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ασθενείς με άλλες σοβαρές παθήσεις”, προσθέτει, τονίζοντας ότι “μέσα σε αυτήν την κατάσταση, ακόμα και σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει να μην επιτάσσει τις ιδιωτικές κλινικές, που παραμένουν «covid free»”.

“Και όλα αυτά γιατί ένα χρόνο μετά, ακόμη δεν υπάρχει επιδημιολογική επιτήρηση και άρα καμία αξιόπιστη εικόνα για τη διασπορά του ιού. Ακόμη δεν υπάρχει συνταγογράφηση στα τεστ. Ακόμη συνεχίζονται οι δραματικές εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς”, συνεχίζει, και σημειώνει πως “μπροστά σε αυτήν τη δραματική κατάσταση αλλά και στις τελευταίες εξελίξεις, που μας υπενθυμίζουν ότι έχουμε ακόμη δύσκολη ανηφόρα μπροστά μας στη μάχη με τον ιό” αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί “στον ίδιο τον κύριο Μητσοτάκη”.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό “έστω και τώρα να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων”. “Να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας”, καταλήγει.

ΝΔ: Το τελευταίο 3ημερο ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο το τελευταίο 3ήμερο οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης τη χώρας, αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα! Συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμές» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο! ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!» προσθέτει το γραφείo Τύπου της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Έρχεται πρόταση νόμου για τη ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και τη στήριξη των μικρομεσαίων
Σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για ισχυρή ανάπτυξη, όταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής οικονομίας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τζέι Ντι Βανς: Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για το πρώτο Breitbart Europe Summit
Ο στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της συνόδου - Στην ελληνική πρωτεύουσα Αμερικανοί γερουσιαστές, σύμβουλοι του Λευκού Οίκου και επιχειρηματικά στελέχη
Τζέι Ντι Βανς, ΗΠΑ
Διαφοροποίηση Σιακαντάρη για τον Θανάση Καρτερό: Ντροπή στα στελέχη της ΕΛΑΣ που δεν καταδίκασαν το «βλάκας Ανδρουλάκης»
Ο Καρτερός εξαπέλυσε επίθεση στον Καρτερό για τον «βλάκα Ανδρουλάκη» - Εκφράζει τη θλίψη του για όσους θεώρησαν πολιτικά σκόπιμο να μην καταδικάσουν το άρθρο του Καρτερού και το αναδημοσίευσαν
O Γιώργος Σιακαντάρης