Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσίπρας: Μετά την “ανάκριση” χαλάρωσε με ποτό κι έβγαλε δεκάδες “selfies”!

Τσίπρας: Μετά την “ανάκριση” χαλάρωσε με ποτό κι έβγαλε δεκάδες “selfies”!

Μετά από μία γεμάτη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη και την πολύωρη συνέλευση – “ανάκριση” από τους πολίτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την επίσκεψή του στην πόλη με ποτό παρέα με νέους.

Σε κεντρικό μπαρ της Αλεξανδρούπολης ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με νέους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να πιουν ένα ποτό μαζί του σε χαλαρή διάθεση, έβγαλαν δεκάδες “selfies”, αλλά έθεσαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα σοβαρά θέματα και προβληματισμούς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους νέους, βρέθηκε το “brain drain” και η μετανάστευση από τις πόλεις της περιφέρειας κυρίως προς το εξωτερικό, τα άγχη και οι αγωνίες των νέων ανθρώπων που σπουδάζουν και θέλουν να παραμείνουν στη χώρα να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, οι νέοι πολίτες ζήτησαν στήριξη για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Θράκη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις ανησυχίες για την αναθέρμανση των σχεδίων για εξορύξεις χρυσού, αλλά και στο εγχείρημα του isyriza.gr και το ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Ολυμπιονίκη, παλαίμαχο παίχτη και team manager της Εθνικής Ομάδας Βόλεϋ, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη.

Ιδιαίτερη στιγμή και η “selfie” που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ένας Τούρκος πολίτης από την Κωνσταντινούπολη που βρέθηκε χθες (σ.σ. 2.12.2019) το βράδυ στο ίδιο μπαρ, ο οποίος τον αναγνώρισε και του ζήτησε ευγενικά μία φωτογραφία, τονίζοντάς του ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην γειτονική χώρα. Φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν του αρνήθηκε και συζήτησε μαζί του.

Τέλος, εκτός από τους νέους που βρέθηκαν στο μπαρ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν από τους θαμώνες που του ζήτησαν μια selfie.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις