Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσίπρας: Νωρίς φέτος τα μέτρα γιατί έχουμε Μουντιάλ!

Τσίπρας

Και με όρους μουντιάλ επιβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας τις κυβερνητικές πηγές που ανέφεραν ότι στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πρωθυπουργός τόνισε στους υπουργούς, ότι το αργότερο μέχρι τις 10 με 12 Ιουνίου πρέπει να έχει κλείσει το θέμα των προαπαιτούμενων και να ψηφιστούν, όπως και το μεσοπρόθεσμο του 2019-2022.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχωρώντας από το κτήριο της Βουλής για το Μαξίμου πέρασε από το γραφείο του Εδικού Γραμματέα της Βουλής κ. Κώστα Βασιλάκη προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Εκεί συνέπεσε με μια ομάδα κοινοβουλευτικών συντακτών που είχαν πάει για τον ίδιο λόγο στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα. Μοιραία λοιπόν υπήρξε ένας σύντομος διάλογος για το πότε θα έρθουν για ψήφιση τα μέτρα της νέας συμφωνίας με τους Θεσμούς για ψήφιση. Και εάν αυτά θα έρθουν με την διαδικασία του κατεπείγοντος ή όχι.

Ο… μπαλαδόρος Αλέξης Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έδειξε αγχωμένος για την ψήφιση των μέτρων και δεν θεωρεί ότι θα έχουμε «καυτό» νομοθετικό καλοκαίρι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος μετά από χρόνια θα έχουμε τη λειτουργία θερινών τμημάτων στην Βουλή».

Όταν δε, ένας από τους δημοσιογράφους του είπε «ωραία, γιατί φέτος έχουμε Μουντιάλ», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε «σωστό!» και γελώντας πρόσθεσε: «Και αρχίζει νωρίς φέτος. Κι έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε…».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις