Πολιτική

Τσίπρας: Ομολογία ενοχής Μητσοτάκη η παραίτηση Δημητριάδη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη «ομολογία ενοχής» και δεν αναιρεί τις ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως είπε. Και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις.  

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Η παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει.

Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο, το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων»
«Πολλοί εύχονται ότι ο Τσίπρας θα κάνει το μεγάλο λάθος και στο τέλος θα βάλει όλα αυτά τα ρετάλια υποψήφιους βουλευτές.Υπάρχει κανένας λόγος να «αυτοκτονήσει»;
Νίκος Μωραΐτης 12
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε κομματική ιδιότητα – Στήριξη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», ανέφερε
Γιώργος Καραμέρος 53