Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Τσίπρας – Σακελλαρίδης για δείπνο σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη

Τσίπρας – Σακελλαρίδης για δείπνο σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη

«Έσπασε» ο πάγος ύστερα από πολλά χρόνια ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν, το βράδυ της Τρίτης (14.11.2023), σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης συναντήθηκαν μετά το Σαββατοκύριακο της θυελλώδους Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και η συνάντησή τους σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης θεωρείται «σαφές μήνυμα» προς πολλές κατευθύνσεις.

Όχι μόνο γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην εμφανιστεί ούτε μια μέρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αλλά γιατί λίγες μέρες μετά την τρίτη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να πάει στη Νέα Σμύρνη για να συναντήσει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ένα πρόσωπο που είχε ακουστεί για την ηγεσία του κόμματος μετά την παραίτησή του.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών είχε μπει στον “πάγο” γιατί το 2015, μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (εκπρόσωπος της κυβέρνησης το πρώτο 6μηνο του ’15), δεν είχε ψηφίσει τον νόμο για τα κόκκινα δάνεια, παραιτήθηκε και όταν ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε την έδρα, την παρέδωσε. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις