Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τσίπρας σε Τσακαλώτο: Οι διαφωνίες μόνο στα κομματικά όργανα – Όλο το παρασκήνιο του μαραθώνιου Πολιτικού Συμβουλίου

Τσίπρας σε Τσακαλώτο: Οι διαφωνίες μόνο στα κομματικά όργανα – Όλο το παρασκήνιο του μαραθώνιου Πολιτικού Συμβουλίου

Παίρνοντας πίσω την απόφασή του για τη σύσταση επιτροπής δεοντολογίας, η οποία θα ασχολείται με τα “φάλτσα” των βουλευτών, ο Αλέξης Τσίπρας εκτόνωσε το κλίμα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με έναν ελιγμό επανήλθε στο σύστημα το οποίο ίσχυε και πριν, δηλαδή, στο ότι υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα θα είναι ο γραμματέας της ΚΟ και ο γραμματέας της παράταξης, δηλαδή η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η συζήτηση κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους και μόνον ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι πριν αναδείξει η κυβέρνηση τη δήλωσή του περί πολιτικού απατεώνα (σ.σ. αναφορά Τσίπρα για Μητσοτάκη) κάποιοι εκ των έσω είχαν φροντίσει να τη δημοσιοποιήσουν, εκφράζοντας, μάλιστα, και τη διαφωνία τους.

“Ήταν λάθος η δημοσιοποίηση αυτής της δήλωσης”, του είπε ο Αλέξης Τσίπρας, για να συμπληρώσει πως “ό,τι διαφωνίες είχες έπρεπε να τις συζητήσεις μέσα στα όργανα του κόμματος”.

Η συζήτηση του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία διήρκεσε 5 ώρες, αναλώθηκε στην πανδημία, την οικονομία και τα εθνικά θέματα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις