Πολιτική

Τσίπρας στη Νίσυρο: Θερμή υποδοχή στον… επίτιμο δημότη του νησιού! [pics]

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κάτοικοι της Νισύρου στον Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος ανακυρήχθηκε επίτιμος δημότης του νησιού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Στη Νίσυρο χτυπά σήμερα η καρδιά της Ελλάδας”, τόνισε.
Στο πλαίσιο της αντιφώνησής του, κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη του νησιού, που έγινε στο δημαρχείο του νησιού, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η ελληνική Πολιτεία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νησιωτών με έργα και ότι θα συμβάλει στην αξιοποίηση των μεγάλων παραγωγικών δυνατοτήτων των νησιών.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, καθώς και βουλευτές των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

Δείτε της φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα “Βήμα της Κω”

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Όλυμπο: «Νέος αναπτυξιακός πυλώνας» μετά την ένταξη στην UNESCO – 400 εκατ. ευρώ για την ορεινή ανάπτυξη
Στόχος η επέκταση του Πάρκου κατά 60% - Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του με στίχους του Κωστή Παλαμά - «Η Ελλάδα έχει ακόμη κορυφές που δεν έχει πατήσει»
Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ