Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας: “Συστήνω στον κ. Μητσοτάκη να εμπλουτίσει τις γνώσεις του”

Τσίπρας

Με ένα δηκτικό tweet, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντά στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Επειδή ο κύριος Mητσοτάκης, ίσως έχει ακούσει μόνο για τον Χάγιεκ και τον Φρίντμαν, του συστήνω να ρίξει μια ματιά στο έργο του Γάλλου φιλόσοφου και οικονομολόγου, Σερζ Λατούς, ώστε να κατανοήσει τι είναι η έννοια της ολιγαρκούς αφθονίας» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δεύτερη ανάρτηση, μάλιστα, αναφέρει: «Αν και ο τρόπος ζωής του ίσως δε θα τον βοηθήσει να το κατανοήσει, δε θα του κάνει κακό να εμπλουτίσει λίγο τις γνώσεις του».

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας

Τι είχε αναρτήσει ο Μητσοτάκης

Νωρίτερα, ο αρχηγός της ΝΔ τόνιζε στο Twitter: “Ο κ. Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας το θαυμασμό του για τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, μας είπε πως ονειρεύεται μια «ολιγαρκή αφθονία» στη χώρα μας. Προφανώς επιφυλάσσει το «ολιγαρκής» για τους Έλληνες και το «αφθονία» για τον ίδιο και την παρέα του”.

Η ανάρτηση αυτή του αρχηγού της ΝΔ είχε έρθει επίσης ως… απάντηση στην παρακάτω ανάρτηση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και αφορούσε σε μια φράση που είπε στην ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην εκδήλωση με τον Έβο Μοράλες.

Δείτε την

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις