Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας: “Θλιβόμαστε για τον θάνατο του Πυρονόμου την ώρα του καθήκοντος”

Τσίπρας: “Θλιβόμαστε για τον θάνατο του Πυρονόμου την ώρα του καθήκοντος”
φωτογραφία: αρχείο Intime News

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στο Πυροσβεστικό Σώμα εκφράζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Πυρονόμου και προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας.

Η απώλεια του Πυρονόμου και Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει θλίψη. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο μέλος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του, αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1.3.2019), κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν ο 45χρονος Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος έχασε τις αισθήσεις του.

Click4more: Ένας πυροσβέστης νεκρός και ένας στο νοσοκομείο από φωτιά στη Θεσσαλονίκη!

Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 45χρονου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις