Πολιτική

Τσίπρας: Το κοινοβούλιο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην σταθερότητα – Video

"Το κοινοβούλιο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην σταθερότητα", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ψηφοφορία που του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναλυτικά ο Πρωθυπουργός δήλωσε:

“Σήμερα το κοινοβούλιο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια ανάκτησης της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας. Σε μία κυβέρνηση που έχει ήδη αλλάξει την Ελλάδα και που θα συνεχίσει μέχρι την ολοκλήρωση της -συνταγματικά κατοχυρωμένης- θητείας της, με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, τις ανάγκες και τα συμφέροντα της Ελλάδας των πολλών”.

Τελικώς, Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Ζουράρις, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Σπύρος Δανέλλης στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα, συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και διατηρούν την κυβέρνηση όρθια, εν όψει της ψηφοφορίας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι, η κυβέρνηση Τσίπρα έλαβε εμπιστοσύνη 151 βουλευτών, ενώ 148 ψήφισαν “όχι”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ εναντίον ΕΛΑΣ για τα χρέη των κομμάτων με αιχμές για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας Τσίπρα
Το ΠΑΣΟΚ έχει ρυθμίσει τα χρέη του, δεν έχει δανειστεί ποτέ από το 2010 μέχρι σήμερα και είναι απολύτως συνεπές στις υποχρεώσεις για την αποπληρωμή των δανείων του παρελθόντος του
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης 6
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου