Πολιτική

Τσίπρας – Τζανακόπουλος: Η επιλογή της… γραβάτας [pic]

Όταν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στη φιέστα του Ζαππείου με κόκκινη γραβάτα, όλοι άρχισαν να ψάχνουν… τίνος είναι.

Ήταν η πρώτη και μάλλον η τελευταία φορά που ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε γραβάτα. Αλλά όπως είπε, ήταν ένα στοίχημα που είχε βάλει και έπρεπε να το «πληρώσει». Αλλά ο πρωθυπουργός στην ομιλία του δεν αποκάλυψε αν η γραβάτα ήταν δική του.

Tsipras
Η γραβάτα του… Ζαππείου

Η πρώτη εκτίμηση πολλών ήταν πως επέλεξε να φορέσει τη γραβάτα που του είχε δώσει στις Πρέσπες, λίγες μέρες πριν, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. Βαθύ κόκκινο ήταν κι εκείνη.

Και η γραβάτα του Ζάεφ - Φωτογραφία Reuters
Και η γραβάτα του Ζάεφ – Φωτογραφία Reuters

«Δανειστής» γραβάτας ο… Τζανακόπουλος;

Λίγο αργότερα, αφού η κυβέρνηση επικοινώνησε ιδιαίτερα το θέμα της γραβάτας του κ. Τσίπρα, ήρθε κι ένα video από τα ενδότερα του Μαξίμου. Ήταν η στιγμή που ο πρωθυπουργός ετοιμαζόταν να φύγει για το Ζάππειο. Στο video που ανέβηκε στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Instagram φαίνεται ο Δημήτρης Τζανανόπουλος να του φτιάχνει τον… κόμπο.

https://youtu.be/uzDXX2LAieA

Στην κυριακάτικη Αυγή ήρθε η φωτογραφία που ίσως λύνει το μυστήριο. Δείχνει τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να διαλέγουν… γραβάτες. Τουλάχιστον οκτώ γραβάτες είναι απλωμένες σε ένα τραπέζι μπροστά τους.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πιάνει την… τυχερή, αυτή που τελικά φόρεσε ο κ. Τσίπρας. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές: γκρι, πετρόλ, μια πιο καφετιά.

Φωτογραφία εφημερίδα Αυγή
Φωτογραφία εφημερίδα Αυγή

Η γραβάτα που τελικά επιλέχθηκε, μοιάζει με μια που κατά το παρελθόν έχει επιλέξει να φορέσει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι εκείνος δάνεισε στον πρωθυπουργό τη γραβάτα που φόρεσε στο Ζάππειο. Το μυστήριο λύθηκε…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι