Πολιτική

Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι χαίρεται που βλέπει στην Αθήνα τον κ. Ζάεφ ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο κ. Ζάεφ σημείωσε πως «εκπληρώνει το όνειρό του» πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία». «Δίχως εσάς δεν γινόταν» ανέφερε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας είπε από πλευράς του πως «είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα, όχι μόνο τη σέβεται, αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών». «Αυτό είναι μία πραγματική επιτυχία», έκλεισε ο κ. Ζάεφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης 5