Πολιτική

Βαρεμένος για Τσίπρα: «Του στοίχισαν οι προεκλογικές δηλώσεις» – «Προσπάθησε να προσεγγίσει τους κεντρώους»

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

«Του στοίχισαν οι προεκλογικές δηλώσεις» σχολίασε ο Γιώργος Βαρεμένος για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Αναφερόμενος δε στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τόνισε πως το κόμμα πρέπει να πείσει τους Έλληνες πολίτες πως έλαβε το μήνυμα των εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βαρεμένος είπε για τον Αλέξη Τσίπρα πως «προσπάθησε να προσεγγίσει τους Κεντρώους». «Το πρώτιστο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να παραμείνει κόμμα εξουσίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Φυσικά, στον στρατηγικό ορίζοντα “βλέπω” μία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και γενικότερα τον χώρο της κεντροαριστεράς. Διότι, πώς αλλιώς θα οικοδομηθεί μία εναλλακτική λύση απέναντι σε αυτή τη “σαρωτική” επικράτηση της δεξιάς με την ακροδεξιά; Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί μία συντηρητική “στροφή” από ένα μέρος της κοινωνίας», σημείωσε.

 

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει τον κόσμο ότι έλαβε υπόψη το εκλογικό αποτέλεσμα, να αναβαθμισθεί και με αυτή την έννοια να “βγει” ενδυναμωμένος. Όμως, χρειάζεται να επιδείξει ωριμότητα, για να το επιτύχει αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να πλησιάσει τους κεντρώους, τού κόστισαν οι προεκλογικές δηλώσεις. Το κόμμα πρέπει να σφυρηλατήσει την πολιτική και ιδεολογική του φυσιογνωμία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος ο Παύλος Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή – Το Εφετείο του επέβαλε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή
«Ο εκβιασμός δεν πέρασε και εμείς οφείλουμε να καταδικάσουμε πολιτικά και στην κάλπη αυτές τις συμπεριφορές, ώστε να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Πολάκης