Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Λεβέντης στο γιο του: “Σκέψου το πριν ξαναπαντρευτείς”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Θα πρέπει να το σκεφτεί για να κάνει δεύτερο γάμο”, δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο γιο του και βουλευτή του κόμματος, Μάριο Γεωργιάδη.

Ο Βασίλης Λεβέντης, σε επικοινωνία που είχε με το περιοδικό Secret, που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, μιλ’α για πρώτη φορά για τη σχέση του θετιού του γιου, Μάριου Γεωργιάδη, αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας για δεύτερη φορά. Ο κ. Λεβέντης ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητα για τον γιο του θα πρέπει να έχουν τα παιδιά του.

Εγώ θέλω ο Μάριος να προσέχει τα εγγόνια μου. Θέλω να είναι ο καλύτερος πατέρας. Εκεί βρίσκεται η βασική του υποχρέωση. Να μεγαλώσει τα δυο παιδιά του, τα οποία υπεραγαπώ“, τόνισε συγκεκριμένα, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ για να κάνει δεύτερο γάμο. Από όλες τις πλευρές. Τα παιδιά έχουν σημασία. Δεν θα του πω όχι, αν αποφασίσει να παντρευτεί. Θα του πω να προσέχει, γιατί αυτό είναι το χρέος ενός Λεβέντη 65 ετών. Τα παιδιά του, η Αναστασία-Μαρίνα και ο Στέλιος-Βασίλης, τα έχω σαν παιδιά μου και καλύτερα. Όταν χώρισε στεναχωρήθηκα“, λέει συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ποια είναι η γυναίκα στη ζωή του Μάριου Γεωργιάδη

Ο γοητευτικός πολιτικός και η πανέμορφή σύντροφός του, Σία Πάστρα, βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηρώδειο και παρακολούθησαν τη μουσικοχορευτική παράσταση “ο Ντελικανής”.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία τους εκεί, αφού ο βουλευτής έχει προσωπική φιλία με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Ηλία Μαλανδρή.

Οι δυο τους, πάντως, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κρύψουν τον έρωτά τους, γι’ αυτό και όταν τους ζήτησαν οι φωτογράφοι να ποζάρουν, χαμογέλασαν αγκαλιασμένοι.

Εξάλλου, ο Μάριος Γεωργιάδης είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει ότι μπαίνοντας στην πολιτική θα πρέπει να αλλάξουν οι καθημερινές του συνήθειες: “Δεν κρύβομαι και ούτε θα το κάνω ποτέ. Ως δημόσιο πρόσωπο πλέον, μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να βλέπω φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές στη δημοσιότητα”, τόνιζε χαρακτηριστικά.

Ο έρωτάς τους μετρά ένα χρόνο, με την 31χρονη Σία Πάστρα να έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ, ενώ έχει μεταπτυχιακό στο Marketing και την Επικοινωνία. Ακόμη έχει ξεκινήσει το διδακτορικό της στο LSE του Λονδίνου, με υποτροφία.

Ο Μάριος Γεωργιάδης με τη σύντροφό του, Σία Πάστρα και την ηθοποιό, Τζένη Διαγούπη / Φωτογραφία: Facebook / Marios Georgiadis

Πηγή: Secret

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε