Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βασίλης Λεβέντης: Τσακωμός on air με Λοβέρδο! [vid]

Βασίλης Λεβέντης
Φωτογραφία από: Youtube

Μεγάλη ένταση στον αέρα και πρωταγωνιστής ο Βασίλης Λεβέντης! Τα… επίμονα ερωτήματα για την παραίτησή του και η… έκρηξη του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων!

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει βρεθεί στο προσκήνιο της πολιτικής σκηνής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Αφορμή, το ότι κάλεσε τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, να μην υπογράψει το νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως αν αυτό δεν συμβεί θα παραιτηθεί… Και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα -άνευ προηγουμένου είναι η αλήθεια- γαϊτανάκι. Ο Βασίλης Λεβέντης μία παραιτείται, μία… δεν παραιτείται.

Εν τω μεταξύ ο Προκόπης Παυλόπουλος ήδη έδωσε το “πράσινο φως” για το νομοσχέδιο. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο κ. Λεβέντης θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση την Δευτέρα, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.

Χαμός στον αέρα! Εξερράγη ο Βασίλης Λεβέντης!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής, 15.10.2017, στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ. Φυσικά ρωτήθηκε για το ζήτμα της παραίτησής του, ωστόσο ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο στούντιο, ρώτησε λίγο πιο… επίμονα από τους υπόλοιπους.

“Αγαπητέ τώρα, θα χαρείτε αν παραιτηθώ εσείς;” ρώτησε ο Βασίλης Λεβέντης τον δημοσιογράφο. “Εσείς το είπατε, εγώ ούτε που το είχα σκεφθεί”, του απάντησε ο δεύτερος.

Ο διάλογος συνεχίστηκε και η ένταση… ολοένα και αυξάνονταν! “Θέλετε να με βγάλετε ψεύτη και ανακόλουθο” έλεγε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αμέσως μετά αναφέρθηκε και πάλι στα όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Λοβέρδος, ωστόσο, επανήλθε σχολιάζοντας και κάπου εκεί ήρθε η… έκρηξη και ο εξής διάλογος:

Λεβέντης: “Τον κύριο Λοβέρδο τον φέρατε για ανακριτή;”

Λοβέρδος: “Αν δεν αντέχετε την κριτική αγαπητέ κύριε Λεβέντη τι να κάνουμε;”

Λεβέντης: “Σας παρακαλώ κύριε… Ξέρουμε ποιος είστε”!

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Oj7Zs749mb0&feature=youtu.be

Η συζήτηση, πάντως, συνεχίστηκε σε πιο ήπιους τόνους, με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων να αποκαλύπτει πως η Εκκλησία του διεμήνυσε πως δεν θα θέλει να παραιτηθεί από βουλευτής, αλλά να παραμείνει στις επάλξεις.

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης έδωσε τελεσίγραφο 10 ημερών στον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, διαφορετικά “να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”, όπως χαρακτηριστικά είπε!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις