Πολιτική

Βίντεο της ΝΔ: “5 λεπτά αποκαλύψεων για την υπόθεση Καμμένου”

Με βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, η ΝΔ παραθέτει όλο το χρονικό της υπόθεσης για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία. Μια υπόθεση που θα συζητηθεί την Δευτέρα στη Βουλή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι μέρες περνούν και το θερμόμετρο ανεβαίνει με… γρήγορους ρυθμούς. Μέχρι να “χτυπήσει κόκκινο” την Δευτέρα, 27.11.2017, οπότε και θα συζητηθεί στην Βουλή η επερώτηση της ΝΔ για το ζήτημα της πώλησης αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση “χτίζει” τα επιχειρήματά της εδώ και μέρες και προειδοποιεί πως ο Πάνος Καμμένος θα περάσει… δύσκολα το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή. Το είπε ξεκάθαρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα. Με τον Πάνο Καμμένο να του απαντά: “Θα σας περιμένω στη Βουλή την Πέμπτη κ. Μητσοτάκη να σας εξευτελίσω μια ακόμη φορά“.

Στο πλαίσιο αυτό, της… προετοιμασίας δηλαδή, η ΝΔ δημοσίευσε ένα βίντεο. Ένα βίντεο διάκειας πέντε λεπτών, με τον εξής τίτλο: “5 λεπτά αποκαλύψεων για την υπόθεση Καμμένου που κάθε Έλληνας πρέπει να δει. Γιατί ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει;“.

ΝΔ: “Οσμή σκανδάλου”

Το βίντεο της ΝΔ ξεκινά παρουσιάζοντας αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές και πρωτοσέλιδα εφημερίδων που αναφέρονται στο ζήτημα.

[read4more]

Στην συνέχεια εξηγεί αναλυτικά τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Από την πρώτη συμφωνία, που αφορούσε σε 300.000 βλήματα 105 χιλιοστών, έναντι 66 εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι το πώς οι Σαουδάραβες κάποια στιγμή δήλωσαν πως θέλουν μόνο… 100.000 βλήματα.

Το βίντεο επικεντρώνεται κυρίως στην εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου. Του ανθρώπου που εμφανίστηκε με τον ρόλο του μεσάζοντα, με την ενημέρωση της ΝΔ να στέκεται στο ότι οι μεσάζοντες απαγορεύονται σε τέτοιου είδους συμφωνίες, αφού αυτές πρέπει να γίνονται απευθείας μεταξύ κυβερνήσεων.

Το βίντεο “λέει” πολλά. “Λέει” το ποια θα είναι η γραμμή της ΝΔ την Δευτέρα, η οποία δεν θα έχει στο επίκεντρο τον Πάνο Καμμένο, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Άλλωστε το βίντεο καταλήγει με το εξής μήνυμα: “Σε μία κανονική χώρα, ο υπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί. Γιατί συνεχίζει ο κύριος Τσίπρας να καλύπτει τον κύριο Καμμένο;”.

Το μόνο βέβαιο είναι πως την Δευτέρα στη Βουλή θα γίνει ξανά… το έλα να δεις.

Δείτε το βίντεο της ΝΔ

https://www.facebook.com/neadhmokratia/videos/10155172688901275/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ανδρουλάκη: Είσαι αρχηγός κόμματος και έχεις εισπράξει 1,5 εκατομμύριο από το δημόσιο; – ΠΑΣΟΚ: Η συκοφαντία και η πολιτική αλητεία έχουν κοντά πόδια
Στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας θα προσφύγει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Σήκωσε το γάντι ο Γεωργιάδης και καλεί τον Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Ανδρουλάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
17
Σφοδρή σύγκρουση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ με φόντο τις εκλογές: Η επίθεση στον Πιερρακάκη και το ξεκάθαρο «όχι» στον Τσίπρα
Το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει τον μονομέτωπο «πόλεμο» με την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου έκλεινε και οποιαδήποτε «πόρτα» συνεργασίας με το υπό ίδρυση κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Νίκος Ανδρουλάκης
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI