Πολιτική

Βόμβα στο ταξίδι Τσίπρα στην Άγκυρα από τον Αρχηγό του τουρκικού ναυτικού!

Λίγα 24ωρα πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκεφθεί την Άγκυρα , ο Αρχηγός του τουρκού ναυτικού , δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιτελείου του την νέα στρατηγική της χώρας του στην οποία ανοιχτά αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επισημαίνει ότι το ναυτικό του θα “υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, του Αιγαίου και της Μεσογείου με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων”.

Σε κείμενο του Τούρκου Αρχηγού ΓΕΝ Ναυάρχου Bülent BOSTANOĞLU, που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Τουρκικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı) περιγράφεται η Στρατηγική του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (Türk Deniz Kuvvetleri Stratejisi).

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 78
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως
Ο Μιχάλης Μπεκίρης αποχωρεί προσωρινά από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Εν μέσω της αντιπαράθεσης για το πτυχίο και το ΦΕΚ διορισμού του, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκστρατεία προσωπικής στοχοποίησης»
Μιχάλης Μπεκίρης 47