Πολιτική

Βόμβα στο ταξίδι Τσίπρα στην Άγκυρα από τον Αρχηγό του τουρκικού ναυτικού!

Λίγα 24ωρα πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκεφθεί την Άγκυρα , ο Αρχηγός του τουρκού ναυτικού , δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιτελείου του την νέα στρατηγική της χώρας του στην οποία ανοιχτά αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Επισημαίνει ότι το ναυτικό του θα “υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, του Αιγαίου και της Μεσογείου με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων”.

Σε κείμενο του Τούρκου Αρχηγού ΓΕΝ Ναυάρχου Bülent BOSTANOĞLU, που αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Τουρκικής Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı) περιγράφεται η Στρατηγική του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (Türk Deniz Kuvvetleri Stratejisi).

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης