Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Βόμβες” Καλλιάνου: Ο Λεβέντης απείλησε να με διώξει αν επιτεθώ ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ!

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Η απόφασή του να παραιτηθεί από την Ένωση Κεντρώων έπεσε λίγο σαν… κεραυνός εν αιθρία. Φαίνεται όμως ότι το γυαλί ανάμεσα στον Βασίλη Λεβέντη και τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Καλλιάνο είχε σπάσει εδώ και καιρό εξαιτίας του… φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πλέον εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων μάλιστα έκανε αποκαλύψεις φωτιά για τον Βασίλη Λεβέντη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Καλλιάνος ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τον είχε απειλήσει να τον διώξει από το κόμμα αν ξαναεπιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αιτία, όπως είπε, ήταν μια αιχμηρή ανακοίνωση που είχε εκδώσει κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. «Η αφορμή ήταν μια ανακοίνωση που έβγαλα για τον κύριο Αλεξιάδη, κοφτερή πολιτικά, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, στην οποία εξηγούσα για ποιο λόγο ο κ. Αλεξιάδης είναι τόσο αισιόδοξος ενώ ξέρουμε τι γίνεται (…) Μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος και μου είπε: “Γιάννη, αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλεξιάδη θα σε διώξω από το κόμμα».

Όπως είπε μάλιστα, όλα άλλαξαν από την ημέρα που ο Βασίλης Λεβέντης επισκέφτηκε στο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν για τον εκλογικό νόμο. «Κάθισα στον προθάλαμο με την κα Γεροβασίλη και τον κ. Παππά. Βγαίνοντας ο κ. πρόεδρος είχε αλλάξει άποψη για όλους και για όλα. Από εκεί και πέρα, μια ο κ. πρόεδρος έλεγε για τον κ. Τσίπρα ότι είναι σοβαρό παιδί. Δεν αντιλέγω, μπορεί να είναι, πολιτικά όμως εκτιμώ ότι είναι ανίκανος και έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Εγώ δεν επέλεξα ένα κόμμα του κέντρου να χαϊδεύω τα “αυτιά” του κ. Τσίπρα» τόνισε και ερωτηθείς αν οδεύει προς τη Νέα Δημοκρατία απάντησε πως «μελετώ τις θέσεις όλων των κομμάτων. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τη Νέα Δημοκρατία, με κανένα κόμμα. Εγώ δεν μπήκα στην Ένωση Κεντρώων για να πω ότι είναι καλό παιδί ο Αλέξης και ωρίμασε ο Αλέξης. Ο Αλέξης έφερε την καταστροφή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε