Πολιτική

Βουλή: Έπεσε η Σοφία Βούλτεψη – Τσίπρας: Σημασία έχει να σηκώνεσαι

Ένα… απρόοπτο συνέβη στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, λίγο αφού είχε τελειώσει η πρωτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα άρχιζε η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα. Η Σοφία Βούλτεψη «έχασε» ένα σκαλί κι έπεσε, προκαλώντας κινητοποίηση.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κατέβαινε τα σκαλιά στο πλάι του προεδρείου της Βουλής. Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε διαδεχτεί στο βήμα τον Κυριάκο Μητοστάκη, η Σοφία Βούλτεψη δεν πρόσεξε ότι «έχανε» το τελευταίο σκαλί, με αποτέλεσμα να πέσει!

Αμέσως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έτρεξαν να τη σηκώσουν και φάνηκε πως η Σοφία Βούλτεψη χτύπησε λίγο στο γόνατό της.

voultepsi ptosi vouli

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού βεβαιώθηκε ότι η Σοφία Βούλτεψη δεν είχε χτυπήσει, θέλησε να… αστειευτεί: «Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», είπε.

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Χατζηδάκη σε Ανδρουλάκη: Λέτε ό,τι και οι ψεκασμένοι, τα εμβόλια για την ευλογιά δεν είναι εγκεκριμένα
«Υπάρχει κόμμα που θέλει να επιστρέψουμε στο παλιό σύστημα των προστίμων και των καταλογισμών από την Κομισιόν;», ανέφερε, με αιχμή προς την αντιπολίτευση
Κωστής Χατζηδάκης