Πολιτική

Βουλή: Ποιος… Άγιος Βαλεντίνος; “Μάχη” πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ειδική συνεδρίαση πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής, 14.02.2020, στην Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα εργασιακά ζητήματα.

Αρχή με Μητσοτάκη στην Βουλή

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10:00, αύριο το πρωί, θα μιλήσει στη συζήτηση που διεξάγεται σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Η διεξαγωγή αυτής της ειδικής συνεδρίασης γίνεται κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε ο πρωθυπουργός προς τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Κρίθηκε μάλιστα απαραίτητη, καθώς είχαν κατατεθεί δύο επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό για τα εργασιακά ζητήματα, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη συνέχεια, στις 16:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Werner Hoyer.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο χτύπημα από Σαμαρά: Οργισμένη ανάρτηση για τις επιλογές στην αναγραφή του φύλου στον ΕΟΠΥΥ
«Είναι η ίδια woke ατζέντα που έχει ήδη περάσει στην κρατική διοίκηση και τώρα γράφεται και στα σχολικά βιβλία. Πρόκειται για συνειδητή κυβερνητική επιλογή», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς 72
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Καταργούνται τα εισοδηματικά κριτήρια για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς»
Η υπουργός παρουσίασε την πορεία των «Νταντάδων της Γειτονιάς», τη νέα παράταση της δράσης «Ανακαίνιση Κατοικίας» και τις νέες αιτήσεις για τον Προσωπικό Βοηθό
Η Δόμνα Μιχαηλίδου