Πολιτική

Βουλή: Όλο το χρονικό της ψήφισης του Ασφαλιστικού

- Τσίπρας: Μετά την αξιολόγηση σχεδιάζουμε αύξηση μισθών - Είμαι ανοιχτός κ. Μητσοτάκη να συναντηθούμε
- Μητσοτάκης στην δευτερολογία του: «Εψαξα τον ΣΥΡΙΖΑ στην google και μου βγήκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης»
- Θεοδωράκης: Όλοι δηλώνουν πλέον κοψοχέρηδες - Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είσαι κατά συρροήν ψεύτης
- Η συνεδρίαση για το ασφαλιστικό διακόπηκε το απόγευμα για περίπου 45 λεπτά, μετά τα σοβαρά επεισόδια με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής
- Κλήθηκαν οι φρουροί της Βουλής για να απομακρύνουν τον Γιάννη Λαγό
- Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν μέσα στο κοινοβούλιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες ώρες πριν από την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα στη Βουλή με πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Φωνές, βρισίδια με την κατάσταση να ξεφεύγει, τον Γιάννη Λάγο να αποβάλλεται και τη συνεδρίαση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο να διακόπτεται άρον άρον! Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στη Βουλή από την συντακτική ομάδα του newsit.gr

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 69
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245