Πολιτική

Βουλή: Μέλη της Λαϊκής Ενότητας πέταξαν φέιγ βολάν από τα θεωρεία [pics]

Νεολαίοι της Λαϊκής Ενότητας δήλωσαν οι τρεις νέοι που από τα θεωρεία πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας χαρτιά για την περίοδο υπαγωγής στα μνημόνια. Οι τρεις νέοι οδηγήθηκαν από τη φρουρά της Βουλής εκτός των θεωρείων.

Σε δημοσιογράφους που τους πλησίασαν είπαν ότι τα «επτά χρόνια είναι αρκετά» και αυτό ανέφεραν στα χαρτιά που πέταξαν στην Ολομέλεια την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είμαστε άνεργοι», είπαν στους δημοσιογράφους και ανέφεραν ότι για τους λόγους της πράξης του θα εκδοθεί ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

«7 χρόνια-4 Μνημόνια. Το δικό μας survivor: Δουλειά την Κυριακή-Φόροι- Κομμένα: συντάξεις-μισθοί. Ανεργία. Ξενιτιά. Αρπαγή των σπιτιών μας. Ξεπούλημα της χώρας. Αυτή η συμφωνία μάς στέλνει Γερμανία! Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ!!!», έγραφε η προκήρυξη που έριξαν οι νεολαίοι της Λαϊκής Ενότητας στην Ολομέλεια την ώρα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ. Η ίδια προκήρυξη αναφέρει επίσης ότι «τα νέα μέτρα προβλέπουν να χάνεται 1 μισθός και 2 συντάξεις και τα αντίμετρα της κυβέρνησης προβλέπουν δωρεάν ένα μνημόσυνο και 2 τρισάγια» – λεζάντα που συνοδεύει ένα σκίτσο με δύο ηλικιωμένους.

Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει:

“Σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του πραξικοπηματικού και καταστροφικού 4ου μνημονίου στην Βουλή, τρία μέλη της νεολαίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έριξαν μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας, από τα θεωρεία, τις ανακοινώσεις της ΛΑ.Ε. με το εξής περιεχόμενο:

«7 χρόνια – 4 μνημόνια
Το δικό μας survivor:
– Δουλειά την Κυριακή
– κομμένα: συντάξεις – μισθοί
– Ανεργία – ξενιτιά
– Αρπαγή των σπιτιών μας
– Ξεπούλημα της χώρας
– Αυτή η συμφωνία μας στέλνει στη Γερμανία
Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ»

Τα μέλη της νεολαίας της ΛΑ.Ε. προσήχθησαν και κρατήθηκαν στο φρουραρχείο της Βουλής. Μετά από έντονο διάβημα των μελών της Π.Γ. της ΛΑ.Ε. Δημήτρη Στρατούλη και Θανάση Πετράκο προς το προεδρείο και στον Φρούραρχο της Βουλής, αναγκάστηκαν να τους απελευθερώσουν”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπουργείο Εξωτερικών για τον στολίσκο «Global Sumud Flotilla»: Καλούμε σε αυτοσυγκράτηση – Σε συνεννόηση με το Ισραήλ για την ασφαλή αποβίβαση στην Ελλάδα
«Με αφορμή την ισραηλινή επιχείρηση σε σκάφη του Global Sumud Flotilla σε διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Κρήτης, καλούμε σε αυτοσυγκράτηση και καθολικό...
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
«Σφάζονται» Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Κατώτερος των περιστάσεων ο Ανδρουλάκης» – «Οι μάσκες έπεσαν, δεν σας παίρνει»
Κυβερνητικές πηγές κατηγορούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «τοξική ρητορική» - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
Μέγαρο Μαξίμου
Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης για τις υποκλοπές: Κάνετε τις κότες – Παπασταύρου: Επενδύετε σε μια υπερχειλίζουσα τοξικότητα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «θεσμική παρακμή», άφησε αιχμές για τη διαδικασία στις Ανεξάρτητες Αρχές και υπερασπίστηκε την πρόταση για 4ημερη εργασία
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ 5