Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βουλή – Τηλεοπτικές άδειες: Παραλλήρημα Παππά! “Είσαι λαμόγιο και προβοκάτορας” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Από μία… έκρηξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, σημαδεύτηκε η συνεδρίαση στην Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες. “Στόχος” του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης και… αφορμή ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Η… απουσία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, από την συνεδρίαση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, ήταν η αφορμή για μία σφοδρή κόντρα μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σταμάτη. Όλα ξεκίνησαν με μία… απορία από τον Χρήστο Παππά.

Τον πληρώνει ο ελληνικός λαός τον κύριο Σαμαρά; Γιατί; Δεν τον βλέπω ποτέ εδώ“, είπε αρχικά, για να… συνεχίσει, ανεβάζοντας τους τόνους.

“Εν πάσει περιπτώσει, ο κύριος Σαμαράς ασχολείται με αυτά που ξέρει να ασχολείται. Σας έχει δίπλα. Μου λείπει για να του τα πω. Όταν πέρναγε από εδώ μια φορά του λέω να μη τ’ ακούσεις και γι’ αυτό δεν περνάς”, δείχνοντας τον διάδρομο που χωρίζει τα έδρανα της Χρυσής Αυγής με αυτά της Νέας Δημοκρατίας.

Κάπου εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Σταμάτης της Νέας Δημοκρατίας, με τον Χρήστο Παππά να… απασφαλίζει: “Είσαι γνωστός προβοκάτορας Σταμάτη. Το έκανες και το πρωί. Λοιπόν, μη μου κόβεις την κουβέντα εντάξει; Ξέρουμε ποιος είσαι, ξέρουμε τι είσαι, ξέρουμε τι λαμόγιο είσαι“.

Εκείνη την στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να απείλησε με μηνύσεις, με τον Χρ. Παππά να απαντά: “Κάνε μου και μήνυση και αγωγή. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Άντε γιατί έχω πολλά για τη γούνα σου…“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε