Πολιτική

Χαμός στον «αέρα» με Τζάκρη, Παπαδημητρίου και Βλάχο για τα τρολ – Από τον Πεν Νταλαούρα στην «Ομάδα Αλήθειας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άγριος διακομματικός καβγάς της Θεοδώρας Τζάκρη με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Παναγιώτη Βλάχο για τα τρολ του διαδικτύου. Αφορμή, η γνωστή καταγγελία του Πάνου Σκουρλέτη, ότι υπήρξανε έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του OPEN, «Τώρα Μαζί», με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Σπύρο Χαριτάτο, ανάμεσα στο στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο για τη δράση των τρολ του διαδικτύου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη ρώτησε την κ. Τζάκρη εάν ισχύει αυτό που κατήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης, ότι υπήρξαν έμμισθοι συκοφάντες ή τρολ του διαδικτύου, που χτυπάγανε ανελέητα οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της απάντησε πως, «γι’ αυτά να ρωτήσετε τον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος πήγε και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως εδώ και πολλά χρόνια, έχω γίνει και η ίδια θύμα επιθέσεων τρολ. Έχω μάθει στη ζωή μου να τα λέω δημόσια όλα. Μιλάμε για πλήθος κακοποιητικών συμπεριφορών (…). Ποια είναι η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ που έχει εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον όλων μας; Αυτή είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που ψάχνει γωνία στο δεκάρικο; Η λίστα Πέτσα; Σοβαρά μιλάμε τώρα;».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το στέλεχος της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε πως του κάνει εντύπωση η στάση της κ. Τζάκρη, «διότι σε αυτό το πράγμα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Δεν μπορείς να έχεις ανθρώπους που βρίζουν πολύ συχνά με σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια, που καλύπτονται κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας. Ο Σκουρλέτης καλά κάνει, θα έπρεπε να το έχει κάνει χρόνια τώρα. Αλλά και εσείς κ. Τζάκρη, που πράγματι έχετε δεχθεί επιθέσεις, θα έπρεπε με αυτόν τον τρόπο να πείτε, βεβαίως, ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σκοτεινά πράγματα, δεν πρέπει να υπάρχει ανωνυμία, ειδικά όταν αυτά συνδέονται με τον πρώην πρόεδρο και είναι καταφανές ότι στηρίζουν τον νυν πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη».

Ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου πρόσθεσε «εγώ βλέπω ότι έχετε μία προτεραιότητα. Ότι τώρα ”πρέπει να σκοτώσουμε τον Σκουρλέτη. Δεν μας νοιάζει ούτε ο Πεν Νταλαούρα, ούτε όλοι οι άλλοι που μας έβριζαν”. Επίσης, λέτε για την ”Ομάδα Αλήθειας” (…). Είναι γνωστοί ποιοι είναι οι άνθρωποι και δεν υπάρχει καμία αντίρρηση στην πλευρά της ΝΔ αν οπουδήποτε υπάρχει κάτι το οποίο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά να βγει στο φως. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ξαφνικά υπερασπίζεστε ανθρώπους, γιατί υποθέτω είναι πολλοί άνθρωποι πίσω από τα τρολ… Κάνει κακό και στην νέα σας ηγεσία και στο νέο προφίλ που θέλετε ως κόμμα να αναδείξετε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Βλάχος, που ανέφερε πως «εγώ χαίρομαι που είναι μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ σε αυτό, γιατί είναι αυτοί που γέμισαν με τοξικότητα το διαδίκτυο (…)».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 19
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν συνθέτει, αλλά λειτουργεί με αρχηγικά στερεότυπα»
Κλιμακώνεται η αμφισβήτηση προς την ηγεσία - Τρία ακόμη πρώην στελέχη κάνουν λόγο για έλλειμμα συλλογικότητας, συγκεντρωτική λειτουργία και απόκλιση από τις ιδρυτικές αρχές του κινήματος
Μαρία Καρυστιανού 33
Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω
Ανάλυση του ΙΝΑΤ συνδέει τις πρόσφατες πυρκαγιές με τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση του δικτύου διανομής και θέτει ερωτήματα για τις προτεραιότητες της διοίκησης, τις επενδύσεις, τα μερίσματα και την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων
O Αλέξης Τσίπρας (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση με την Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
ΕΛΑΣ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάρρευση οροφής στο Νοσοκομείο Κορίνθου: Έργα «επικοινωνιακής βιτρίνας» στο ΕΣΥ
Το περιστατικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια έργων ανακαίνισης από τον υπουργό Υγείας, πυροδοτεί νέα πολιτική αντιπαράθεση για την κατάσταση του ΕΣΥ
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ΤΕΠ πριν από λίγες ημέρες ΓΡ.ΤΠ.