Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χολή από τον Πάγκαλο: Με κόμπλεξ ο Τσίπρας – Ψυχικά άρρωστος ο Κατρούγκαλος

Χολή από τον Πάγκαλο: Με κόμπλεξ ο Τσίπρας – Ψυχικά άρρωστος ο Κατρούγκαλος

Μύδρους εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και υπουργών μιλώντας στο Βήμα FM.

Αιχμηρός όπως πάντα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επικέντρωσε την κριτική του στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και αναρωτήθηκε εάν αυτό το κοινοβούλιο πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τσούλες και νταβατζήδες. Όπως εξήγησε η εικόνα που εδόθη χτες στη Βουλή ήταν αυτή ενός χαμαιτυπείου, όπου συμπλέκονται διάφοροι λαϊκοί τύποι.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας έχασε την ψυχραιμία του στη Βουλή και φάνηκε το κόμπλεξ όταν άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει πως έχει τρία διπλώματα. Σημείωσε μάλιστα με νόημα πως ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα ήταν πάμπλουτος και ο πρωθυπουργός δεν είχε τη δυνατότητα τέτοιων σπουδών γιατί έκανε καταλήψεις και τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα.

Όσον αφορά τον κ. Κατρούγκαλο, ο κ. Πάγκαλος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός. “Είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος.Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε