Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Χοντραίνει” η κόντρα! Μαξίμου: “Μικρόψυχος ο Μητσοτάκης”

“Χοντραίνει” η κόντρα! Μαξίμου: “Μικρόψυχος ο Μητσοτάκης”
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, έφερε και την απάντηση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο “στόχαστρο”.

Η παραίτηση του Νίκου Τόσκα από την θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχει ανεβάσει το θερμόμετρο στο πολιτικό σκηνικό. Η ανακοίνωση της ΝΔ, η απάντηση Μαξίμου και το… δίπολο Τσίπρας – Μητσοτάκης.

Το Μαξίμου και το… ονοματεπώνυμο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε με ανακοινώσεις, με προεξάχουσα την Νέα Δημοκρατία, η οποία ανέφερε ξεκινώντας: “Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας“.

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά, μέχρι το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει.

Στην άτυπη ενημέρωσή του, κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για απόπειρα εκμετάλλευσης της εθνικής τραγωδίας, ενώ στο τέλος κατηγορεί τον αρχηγό του κόμματος για μικροψυχία, με μια δόση ειρωνείας, αφού η διατύπωση είναι ίδια με αυτήν που χρησιμοποίησε η ΝΔ.

Αναλυτικά το Μαξίμου τονίζει: “Δεν μας ξαφνιάζει η αντίδραση της ΝΔ στην παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μια εθνική τραγωδία, για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη και μόνο.

Αυτό όμως που αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους, είναι ότι η μικροψυχία έχει όντως ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης“.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις