Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χώρισαν Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης

Χώρισαν Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης

Μαζί στην κυβέρνηση αλλά… χώρια στη ζωή εδώ και μερικούς μήνες είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Σχεδόν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, οι δυο πολιτικοί αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά τις εκλογές και την ανάθεση κυβερνητικών θέσεων στους δυο πολιτικούς, είχε έρθει στο φως και η είδηση πως η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους, πάντως, δεν θέλησαν ποτέ να προβάλουν τη σχέση τους και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν από σπάνιες έως… ανύπαρκτες.

Όπως κανείς δεν πήρε… χαμπάρι πότε έγιναν ζευγάρι η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, έτσι και κανείς δεν κατάλαβε το χωρισμό τους. Τους τίτλους τέλους στη σχέση τους αποκαλύψει σήμερα (06.12.2019) η εφημερίδα Espresso.

Click4more: Έρωτας στο υπουργικό: Ζευγάρι Μιχαηλίδου – Κεφαλογιάννης

Μόνο κοντινά πρόσωπα των δυο υφυπουργών ήξεραν την απόφασή τους να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ύστερα από 1,5 χρόνο κοινής πορείας. Στόχος τους ήταν να μη διαρρεύσει τίποτα, όπως έγινε και στη διάρκεια της σχέσης τους.

Φαίνεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως η απόφαση για χωρισμό πάρθηκε περίπου το φθινόπωρο, όταν οι κοινοί τους γνωστοί σταμάτησαν να τους βλέπουν μαζί.

Μάλιστα, στο γάμο της κολλητής της, Αναστασίας Καίσαρη, όπου ήταν και μια από τους κουμπάρους, η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν άφησε κανέναν να καταλάβει πως είχε χωρίσει από τον Γιάννη Κεφαλογιάννη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γραφεία της ΝΔ, όταν εκείνη ήταν σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη κι εκείνος βουλευτής της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις