Πολιτική

Χρ.Αυγή: Θα πέσουν σφαλιάρες στην Βουλή

Αυτή την φορά πρωταγωνιστής δεν ήταν ο πρώτος διδάξας Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά ο συναγωνιστής του Ηλίας Παναγιώταρος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συγκέντρωση που έκανε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος έκανε τις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες για τον τομέα του κοινωνικού ρατσιστικού κράτους και απείλησε με χειροδικία τους βουλευτές που θα τολμήσουν να ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όπως είπε, σε περίπτωση που τεθούν εθνικά θέματα στο κοινοβούλιο και ανοίξει συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, “για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε…”

“Ξεδίπλωσε” επίσης τον τρόπο με τον οποίο θα έχουν καλύτερη φροντίδα οι έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους “λαθρομετανάστες” και τα παιδια τους για να μπουν στην θέση τους έλληνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η έκρηξη του Χίτλερ για τα χαστούκια του Κασιδιάρη – video – Πολιτική

 Όταν ο Μάνος Χατζηδάκις έγραφε για το νεοναζισμό – Πολιτική

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία