Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικος… “σκοτωμός” Τσίπρα – Μητσοτάκη! “Γίνεται ρεζίλι ο υπουργός των απολύσεων”

Χριστουγεννιάτικος… “σκοτωμός” Τσίπρα – Μητσοτάκη! “Γίνεται ρεζίλι ο υπουργός των απολύσεων”

– Μια συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν αρκετή για να… ξεχαστεί το “πνεύμα των Χριστουγέννων” και η κυβέρνηση να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση
– Σκληροί χαρακτηρισμοί από το Μαξίμου και… έξι λόγοι γιατί “μας χωρίζει άβυσσος”
– Τον αποκαλεί “κοινό συκοφάντη” και τον κατηγορεί πως γύρισε την πλάτη στους συνταξιούχους “μόλις… φτερνίστηκαν οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών”!
– “Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί χωρίς ντροπή την ακραία ρητορική των χωρών του Βίζενγκραντ”
– Τι είπε στη συνέντευξή του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

“Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός της αιώνιας λιτότητας” είπε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σημερινή του συνέντευξη και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ “σηκώνει το γάντι” και… πυροβολεί!

Κυβερνητικές πηγές ασκούν δριμεία κριτική στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, “υιοθετώντας” την φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη “μας χωρίζει άβυσσος” και… επεξηγώντας σε έξι σημεία το… γιατί!

Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται είναι ιδιαίτρερα σκληρές, αφού η Κυβέρνηση αποκαλεί τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης “κοινό συκοφάντη” και “υπουργό των απολύσεων”, του καταλογίζει πως δεν διαβάζει “τα «ντοκουμέντα» που του φέρνουν τα… λαγωνικά του” και “γίνεται ρεζίλι”, ενώ ακόμη τον κατηγορεί πως γύρισε την πλάτη στους συνταξιούχους “μόλις… φτερνίστηκαν οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών”!

Αναμφισβήτητα μια σκληρή επίθεση, η οποία είναι φυσικά θέμα χρόνου να απαντηθεί…

Φωτογραφία: Eurokinissi

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν Κυβερνητικές πηγές:

“Ο κ. Μητσοτάκης χρειάστηκε 3.370 λέξεις για να μας πει, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον χωρίζει άβυσσος. Συμφωνούμε απόλυτα!

– Μας χωρίζει άβυσσος γιατί οι χαμηλοσυνταξιούχοι σήμερα πήραν την εφάπαξ 13η σύνταξη, ενώ η ΝΔ τους γύρισε την πλάτη της μόλις… φτερνίστηκαν οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών.

Επίδομα Τσίπρα: Ψάχνουν 6.900 συνταξιούχους… του εξωτερικού για να τους πληρώσουν!

– Μας χωρίζει άβυσσος γιατί η κυβέρνηση μάχεται για την επαναφορά της ευρωπαϊκής κανονικότητας στην αγορά εργασίας με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης και η ολιγομελής ελίτ συμφερόντων που συσπειρώνεται γύρω του, χαρακτηρίζουν «ιδεοληπτική εμμονή της Αριστεράς».

– Μας χωρίζει άβυσσος γιατί ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός των απολύσεων, έχει το θράσος να μιλά για ανεργία. Την ώρα που μέσα σε δύο χρόνια η κυβέρνηση έχει επιτύχει να την ρίξει από το 27% που την παρέλαβε στο 23% και εργάζεται για την περαιτέρω αποκλιμάκωσή της.

– Μας χωρίζει άβυσσος διότι ο κομιστής της «αλήθειας», κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύεται κοινός συκοφάντης. Αναπαράγει τα ψέματα περί δέσμευσης της κυβέρνησης για πλεονάσματα 3,5% για δέκα χρόνια, τα οποία ακόμα και ο κ. Βρούτσης που «αποκάλυψε», δεν τόλμησε να επαναλάβει. Πέραν του ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είχε δεσμεύσει τη χώρα με πλεονάσματα με μέσο όρο 4% μέχρι το 2030, δέσμευση την οποία ανέτρεψε η σκληρή διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης, καλό θα είναι να διαβάζει λίγο καλύτερα τα «ντοκουμέντα» που του φέρνουν τα… λαγωνικά του για να μην γίνεται ρεζίλι.

– Μας χωρίζει άβυσσος, διότι την ώρα που η Ελλάδα διασώζει την αξιοπρέπεια ολόκληρης της Ευρώπης και βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί χωρίς ντροπή την ακραία ρητορική των χωρών του Βίζενγκραντ.

– Μας χωρίζει άβυσσος γιατί ενώ η κυβέρνηση δίνει μάχες με γνώμονα το συμφέρον των πολλών, κερδίζοντας διαρκώς συμμάχους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές. Ματαιοπονεί και αποδεικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει η καταστροφή της χώρας…“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε