Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Οι θαμώνες πήραν στο ψιλό το Channel4 κι αυτοί το πίστεψαν

Με ειρωνεία και απαξίωση και αποκαλώντας καραγκιόζηδες τα Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ απαντά η Χρυσή Αυγή στα όσα παρουσιάζονται σε ντοκυμαντέρ του Channel4 στο οποίο υποψήφιός της στην Α Αθήνας, είπε μεταξυ άλλων ότι οι αλλαδαποί πρέπει να γίνουν σαπούνια...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την παράνομη και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως από το έγκριτο βρετανικό Channel-4.
Ο φάκελος ανοίγει λίγους μήνες μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις από τους εβραίους του BBC για τα μαθήματα καράτε σε μέλη μας για να μπορούν να… δέρνουν τον Στρατούλη.
Εδώ οι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει με άκρα μυστικότητα σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα για να αποκαλύψουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Χρυσή Αυγή.
Οι θαμώνες (ένας εκ των οποίων υποψήφιός μας στις προηγούμενες εκλογές) τους παίρνουν στο ψιλό και σπάνε πλάκα μαζί τους για ώρα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί ότι καταγράφονται με κρυφή κάμερα (κακούργημα!). Στις γελοίες ερωτήσεις του τύπου: «η Χρυσή Αυγή σκοτώνει μετανάστες και αριστερούς;», η παρέα από μεσήλικες απαντάει: «μόνο σκοτώνει…; Και βασανίζει και τους κάνει σαπούνια και τους βγάζει τα δόντια για να τα κάνει κομπολόγια και να τα πουλάμε στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.». Όλη αυτή τη γελοιότητα, οι καραγκιόζηδες των ξένων και ελλαδικών ΜΜΕ την παρουσιάζουν και πάλι σαν αποκάλυψη. Με αυτή την άθλια και κωμική πολεμική τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής που θέλει να κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!
 

Η Χρυσή Αυγή ονειρεύεται εξορίες και εκτελέσεις αριστερών στη Μακρόνησο! – Υποψήφιος βουλευτής εξηγεί πως θα κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!

Εύβοια: Το ”έλα να δεις” στο δημοτικό συμβούλιο με τη Χρυσή Αυγή – Βίντεο!

Η …πληρωμένη απάντηση του Λαζόπουλου στον Κασιδιάρη για το κατηχητικό της Χρυσής Αυγής

Καμένος και Κασιδιάρης κατά ΓΑΠ για το χασίς… στο μπαλκόνι!

Κασιδιάρης: Είστε καραγκιόζηδες έχετε κάνει θέατρο την Προανακριτική

Μπαρμπαρούσης: Θα κάνουμε και κρυφό σχολείο αν χρειαστεί (VIDEO)

Εκπαιδευτικοί αποσπάστηκαν σε γραφεία βουλευτών της Χρυσής Αυγή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
Η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά δηλώνει ότι δεν υπάρχει επίσημη σύγκληση και εισηγείται ΚΕ στις 18 Ιουλίου, ενώ Πολάκης και Παππάς επιμένουν ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
Η Μαρία Καραγιάννη η γυναίκα στο μπαλκόνι της Marfin θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές: «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν - Είχαν πλήρη επίγνωση»
«Τους έβλεπαν τους ανθρώπους και τους άκουγαν να ουρλιάζουν. «Σε παρακαλούμε μην το ρίξεις», τους φώναζαν» - «Για μια εβδομάδα το σώμα μας ξέρναγε στάχτη και αποκαΐδια»
Marfin: Η Μαρία Καραγιάννη θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές – «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν»
21
Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις Marfin και εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Δεν νοείται αφαίρεση ζωής χωρίς απόδοση δικαιοσύνης»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογραμμίζει ότι «η Δημοκρατία είναι ισχυρή και πάντα νικά», στέλνοντας μήνυμα προς όσους επιχειρούν να επιβάλουν τον φόβο μέσω της βίας
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο με την Πολιτική Γραμματεία που ζήτησαν Πολάκης και Παππάς – Κανονικά το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή μετά την παρέμβαση Κουβέλη
Πηγές που πρόσκεινται στην αναπληρώτρια γραμματέα, που εκτελεί χρέη επικεφαλής του κόμματος μετά την παραίτηση Φάμελλου, επιμένουν ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
9
«Καρφί» Σιακαντάρη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η εκλογή από τη ρευστή βάση άνοιξε τον δρόμο στον Κασσελάκη»
Ο συγγραφέας του «Μανιφέστου» του Ινστιτούτου Τσίπρα υποστηρίζει ότι από την ανάδειξη του πρώην προέδρου ξεκίνησε η αποδόμηση του κόμματος και στρέφει τα πυρά του κατά όσων σήμερα εμφανίζονται ως «σωτήρες»
Γιώργος Σιακαντάρης
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τη 13η σύνταξη: «Καταθέστε πρόταση νόμου και ας την κοστολογήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους»
Νέος γύρος αντιπαράθεσης, με το Μαξίμου να επιμένει στην κατάθεση πρότασης και τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά ότι τα επιχειρήματα της κυβέρνησης «εξαντλήθηκαν»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
ΣΥΡΙΖΑ: Σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας στη σκιά των παραιτήσεων και της κρίσης για τον Τσίπρα – Πολάκης, Δούρου και Παππάς στην Κουμουνδούρου
Οι διαδοχικές αποχωρήσεις των Καλαματιανού, Τσουκνίδα και Καραμέρου, η άρνηση Σπίρτζη να επιστρέψει στη Βουλή και η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής συνθέτουν ένα δύσκολα διαχειρίσιμο σκηνικό
Παύλος Πολάκης
8