Πολιτική

Υπουργείο Εξωτερικών: Η σημαία της Ουκρανίας κυμάτιζε ως συμπαράσταση για την «Ημέρα της Ευρώπης»

Για την Ημέρα της Ευρώπης, στο υπουργείο Εξωτερικών κυμάτιζε σήμερα Δευτέρα (9.5.2022) η σημαία της Ουκρανίας  μαζί με την ελληνική και αυτή της ΕΕ σε συμπαράσταση στον ουκρανικό λαό.

«Ανήμερα της Ημέρας της Ευρώπης, η οποία συμβολίζει την ειρήνη και την ευημερία, αναρτήσαμε σε συμπαράσταση προς τον ουκρανικό λαό, τη σημαία της Ουκρανίας στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών», αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια στο Twitter.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1523731792187908096

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου: Αμοιβαία τα οφέλη από τις σχέσεις των δύο χωρών – Τα «καρφιά» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
«Με κύριο πυλώνα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες στο ναυτιλιακό τομέα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»
Κώστας Καραμανλής
Σκληρή κόντρα Μαρινάκη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είπατε ψέματα σε πανελλήνια μετάδοση» – «Πρέπει να φύγετε, είστε επικίνδυνοι»
Η ομιλία Ανδρουλάκη είναι «σαν να είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης» - «Διαιρείτε και διχάζετε τον ελληνικό λαό» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI