Πολιτική

Υπουργικό συμβούλιο: Περίσσευαν τα χαμόγελα πριν την… προκαταβολική “κατσάδα” Τσίπρα! [pics]

Νέοι υπουργοί, παλαιοί υπουργοί, υπουργοί που άλλαξαν... υπουργικά στρατόπεδα και κοινός παρονομαστής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Το φωτογραφικό άλμπουμ της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής είναι γεγονός και συνοδεύτηκε με μια ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με πολλαπλούς αποδέκτες.

Η ομιλία του πρωθυπουργού κινήθηκε σε τέσσερις βασικούς άξονες:

– Στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης
– Τους στόχους της για την “έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια”
– Το κεφάλαιο “τηλεοπτικές άδειες”
– Την αναβάθμιση της χώρας από “μαύρο πρόβατο που κανείς δεν ήθελε να επισκεφτεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων”

Το… ζουμί, πάντως, της ομιλίας του ήταν η απαίτηση για “σκληρή δουλειά” από τους υπουργούς, με στόχο να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση, “ακόμα κι αν χρειαστεί να ξενυχτίσουμε“, όπως είπε χαρακτηριστικά, γεγονός που θα σηματοδοτήσει και το “πράσινο φως” (σ.σ. τουλάχιστον όπως… ελπίζει η κυβέρνηση) για το άνοιγμα της συζήτησης σχετικά με τη μείωση του ελληνικού χρέους.

Ο πρωθυπουργός ακόμη ξεκαθάρισε πως καμιά “καρέκλα” δε γράφει το όνομα κανενός, ούτε καν η δική του, ωστόσο πριν αυτά τα… γκάζια, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Δείτε το να αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 103
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης