Πολιτική

Ζαχαριάδης για Τσίπρα: «Ακόμη και οι πιο σκληροί αντίπαλοι δεν αμφισβήτησαν την εντιμότητά του»

Στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη για τα «μαύρα» χρήματα στα κόμματα και στις βαρύτατες αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Αποκλείω σε κάθε περίπτωση το να πήρε ο ίδιος ή να διαχειρίστηκε μαύρο χρήμα στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης για τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι ακόμα και οι πιο σκληροί πολιτικοί αντίπαλοί του, δεν αμφισβήτησαν ποτέ την εντιμότητά του.

«Αν κάποιος έχει στοιχεία για κάτι διαφορετικό, μπορεί να τα πάει στον Εισαγγελέα, ο Τσίπρας όσο κυβερνούσε έβαζε όρια», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος χαρακτήρισε ως «τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη» το κλείσιμο της “Αυγής”, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προφανώς γνωρίζω ότι τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση, όμως έπρεπε να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες. Η “Αυγή” είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της χώρας, υπάρχει πολύ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, από το 1952 και την ΕΔΑ. Πολλά ζητήματα θα πήγαιναν διαφορετικά αν συνεδρίαζαν τα συλλογικά μας όργανα». Απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο νέας διάσπασης του κόμματος.

Τέλος, ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε ως λήξαν την κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη, επισημαίνοντας ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν, ενώ δήλωσε πως «εγώ έχω συγκεκριμένη και διαφορετική περπατησιά, δεν πρόκειται να ανακυκλώσω καμία εσωκομματική σύγκρουση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 15
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32