Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ζωή… φαρμάκι! «Έγινες Τσιπρανδρέου και κουτσαβάκι σαν τον Σαμαρά»

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου “κρέμεται” από τα χείλια του Αλέξη Τσίπρα και παρακολουθεί με… ευλάβεια και την ομιλία του στη Βουλή για το ασφαλιστικό. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μπορεί να του ρίξει… “φαρμακερά” βέλη μέσω twitter.

Και αυτή τη φορά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε… live την ομιλία του πρωθυπουργού. Σχεδόν κάθε ατάκα του και ένα tweet της, γεμάτο μπηχτές και φαρμακερές επιθέσεις. Και ξεκίνησε… δυναμικά, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό – κουτσαβάκι, που στον ένδοξο δρόμο του προκατόχου του Αντώνη Σαμαρά, επιχαίρει για το ασφαλιστικό.

Και η συνέχεια ήταν πιο… δυναμική: έκανε αναφορά στην τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση κατηγορείται πως βγάζει… λάδι τον Γιώργο Σταθάκη και αυτό, σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «προφανώς ορίζεται ως “σύγκρουση με τη διαπλοκή”».

«Οι εκλογές του Σεπτέμβρη έγιναν με εξαπάτηση του λαού, κατάλυση του Συντάγματος κ σύμπραξη με τους δανειστές. Ποια “εντιμότητα”;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά της στο δημοψήφισμα του Ιουλίου. Μια αναφορά που… δεν έκανε ο πρωθυπουργός.

Εκτός από «κουτσαβάκι», Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα και νέο… Πάγκαλο! «Ως νέος Πάγκαλος, λέει στην δήθεν “αντιπολίτευση”, με την οποία συνέπραξε για την ψήφιση τ 3ου Μνημονίου “μαζί τα κάναμε”», έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Άλλος ένας μνημονιακός Πρωθυπουργός μιλά σε μια φρουρούμενη από ορδές διμοιριών Βουλή και δεν λέει λέξη για καταστολή-τραυματισμούς», συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και… εξεμάνην όταν ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής έκανε αναφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες και ειρωνεύτηκε τους δικηγόρους και τους άλλους του… «κινήματος της γραβάτας».

Το χειρότερο όμως το είπε προς το… τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού. Πήρε το δικό του… αλησμόνητο «Ολαντρέου» και το έκανε… Τσιπρανδρέου, κατηγορώντας τον πως «χαριεντίζεται» με τη Μέρκελ και τον Ολάντ και αυτό «δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε ριζοσπαστικό.

Και φυσικά το κλείσιμο ήταν… το τελειωτικό χτύπημα, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ούτε λίγο ούτε πολύ να κατηγορεί τον πρωθυπουργό για προδοσία!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε