Πολιτική

Ζόραν Ζάεφ: Έσταξε «μέλι» για τον Αλέξη Τσίπρα – Τον χαρακτήρισε «αδελφό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τα πιο θερμά λόγια αναφέρθηκε ο Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «αδελφό».

Ο πρωθυπουργός  της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε στο «κουράγιο που έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας, με τη Συμφωνία των Πρεσπών, στον ελληνικό λαό, στους πολίτες των Βαλκανίων, στην ΕΕ και στους ανθρώπους όλου του κόσμου, θα το θυμόμαστε μέχρι το τέλος της ζωής μας και σίγουρα, και η γενιά που έχουμε μπροστά μας».

Ο  Ζόραν Ζάεφ είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One πως η Συμφωνία των Πρεσπών «έφερε πολλά οφέλη στον λαό της Βόρειας Μακεδονίας αλλά και στον λαό της Ελλάδας».

Ο Ζόραν Ζάεφ επισήμανε πως η Συμφωνία των Πρεσπών «ήταν ένα μάθημα και για τις υπόλοιπες χώρες για το πώς να λύνουν τα ζητήματα με θάρρος, προστατεύοντας τα συμφέροντα της χώρας αλλά και εστιάζοντας στο μέλλον και όχι στο παρελθόν».

Ο πρωθυπουργός  της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ έκανε αναφορά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ζόραν Ζάεφ τόνισε, ότι είναι ευγνώμων που η κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί τη Συμφωνία και πως περιμένει να δει να ολοκληρώνεται η οδική σήμανση που για την ώρα οδηγεί σε μια ανύπαρκτη χώρα, όπως η ΠΓΔΜ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής επιχείρηση σπίλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να κινείται στο βούρκο
«Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη. Αναμένουμε τη δημόσια δέσμευση του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα κρυφτούν πίσω από την ασυλία του»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει ψέματα – Η οικογένειά του εισπράττει 10.000 ευρώ τον μήνα
«Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω τον Ανδρουλάκη στα δικαστήρια - Είναι ένας βαθύπλουτος, ένα εκατ. από εδώ και ένα από εκεί, και τώρα τον έπιασε ο πόνος για τον φτωχό Έλληνα»
Άδωνις Γεωργιάδης 17
Με τη Μαρία Καρυστιανού ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός – «Δεν θα μπορούσα να λείπω από μια τέτοια ιστορική συγκυρία», είπε για το νέο κόμμα
Την Πέμπτη το βράδυ η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε ότι η ανακήρυξη του νέου κόμματος θα γίνει στις 21 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη
Καρυστιανού 118