Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζουράρις κατά Καμμένου: Ανεδαφική και ατελέσφορη η πρόταση για Plan B στο Σκοπιανό

Ζουράρις κατά Καμμένου: Ανεδαφική και ατελέσφορη η πρόταση για Plan B στο Σκοπιανό

«Άδειασμα» στον Πάνο Καμμένο και μια ατάκα που θα συζητηθεί. Ο Κώστας Ζουράρις, πρώην υφυπουργός και βουλευτής συνεργαζόμενους με τους ΑΝΕΛ, δεν έκρυψε τη διαφοροποίησή του για το Plan B του υπουργού Άμυνας για το Σκοπιανό.

«Ανεδαφική και ατελέσφορη». Έτσι χαρακτήρισε ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας το Σάββατο (13.10.2018) στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, την εναλλακτική πρόταση για το Σκοπιανό που έκανε ο Πάνος Καμμένος, προκαλώντας τριγμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό.

«Η πλειοψηφία της συγκυβέρνησης είπε ότι συνεχίζει την εφαρμογή του προσυμφώνου της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να υπάρξει συνέχεια σε μία εναλλακτική πρέπει να συμφωνήσει η συγκυβέρνηση» δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις.

Συνεχίζοντας, ο πρώην υφυπουργός έκανε λόγο για… καημό που έχει ο Πάνος Καμμένος. «Προσπαθεί να βρει κάτι για να τροποποιήσει την συμφωνία των Πρεσπών», είπε και πρόσθεσε πως ότι «η πολιτική αντιδικία έχει παιδικότητα. Δεν είναι για ενήλικες ανθρώπους, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Παράλληλα, ο Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας και τη δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θόδωρου Τουσουνίδη που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις κει «εμφύλιο» στο κόμμα, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τους ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας που μπορεί να έρθει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης».

Ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί με τους ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ο Κώστας Ζουράρις έδωσε μια απάντηση που προκάλεσε… αίσθηση. «Είναι τα πάντα ανοικτά, ενδεχομένως να είμαι και νεκρός», είπε.

Σχολίασε επίσης και τη βεντέτα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και την Εφημερίδα των Συντακτών. «Δεν έχω καμία δυνατότητα να ελέγξω αυτό το πράγμα. Είμαι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας. Δημοσιογραφικά, δεν υπήρχε λόγος να είναι τόσο επιθετικό. Αν ο συγκεκριμένος συντάκτης επηρεάζεται από οτιδήποτε και ενισχύει την αντιπάθειά του προς τον Καμμένο, δεν με απασχολεί. Συμβαίνουν αυτά πάντοτε. Ο Καμμένος θύμωσε από το ύφος του συγκεκριμένου συντάκτη», είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις