Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Black Friday 2021: Οι smart TV και τα soundbars που δεν πρέπει να χάσεις

Black Friday 2021: Οι smart TV και τα soundbars που δεν πρέπει να χάσεις

Με τις τηλεοράσεις την περίοδο της Black Friday να έχουν την τιμητική τους, οι εν λόγω ημέρες προσφορών αποτελούν το τέλειο timing για να κάνεις δικιά σου μια smart TV τελευταίας τεχνολογίας. Τα deals που θα βρεις στην αγορά είναι πολλά και καλύπτουν κάθε γούστο, ανάγκη και βαλάντιο, οπότε είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα βρεις κάτι που να ανταποκρίνεται στα «θέλω» σου. Μάλιστα, με δεδομένη την οικονομία που θα κάνεις (είπαμε, Black Friday είναι αυτή), θα σου προτείναμε μαζί με την τηλεόρασή σου να πάρεις και ένα soundbar. Το ιδανικό αξεσουάρ για τους λάτρεις σειρών, ταινιών, video games και αθλητικών γεγονότων, το soundbar θα σου χαρίσει καθαρές ομιλίες και βαθύ μπάσο, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Εμείς διαλέξαμε για ‘σένα ορισμένους… συνδυασμούς τηλεοράσεων και soundbars εν όψει Black Friday. Πάμε να τους δούμε;

Sony KD-75ZH8 Full Array 75” 8K Ultra HD

Μία premium τηλεόραση για ‘σένα που θες το καλύτερο για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου! Η Sony KD-75ZH8 θα γεμίσει τον χώρο σου με ζωηρά χρώματα και ολοζώντανες εικόνες, μετατρέποντάς τον σε αίθουσα κινηματογράφου. Ενσωματώνει τεχνολογία Full Array επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ρεαλιστική αντίθεση και σε συνδυασμό με το 8K X-Reality PRO θα σου προσφέρει τη μαγεία και τη λεπτομέρεια της 8K ανάλυσης μέσα από την απολαυστική οθόνη TRILUMINOS των 75 ιντσών. Στα παραπάνω πρόσθεσε Dolby Atmos και DolbyVision, την υποστήριξη Google Home και Android TV και το ειδικό πλήκτρο για το Netflix στο τηλεχειριστήριο και έχεις το απόλυτο hub ψυχαγωγίας.

Συνδύασέ τη με το soundbar Sony HT-G700 3.1

Ένα κορυφαίο soundbar για μια κορυφαία τηλεόραση, το HT-G700 έρχεται με Vertical Surround Engine, αναπαράγοντας κάθετα τον ήχο και δημιουργώντας ένα από τα ρεαλιστικότερα εικονικά περιβάλλοντα surround. Με συνολική ισχύ 400 W, Bluetooth 5.0 και υποστήριξη όλων των νέων formats, θα κάνει… level upστις εμπειρίες ψυχαγωγίας σου.

Turbo-X TXV-AU6580SMT LED 65” 4K Ultra HD

Με ασύλληπτη σχέση τιμής/απόδοσης, η Turbo-X TXV-AU6580SMT είναι μία LED πρόταση στις 65 ίντσες που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες εικόνας Dolby Vision και HDR10 για σπουδαία εικόνα με δυναμικά χρώματα και πιο έντονη αίσθηση ρεαλισμού. Τρέχει λειτουργικό Android TV(έκδοση 9.0) για μια άνετη εμπειρία χρήσης με πρόσβαση στις μεγαλύτερες πλατφόρμες περιεχομένου (απόNetflix και Amazon Prime Video, μέχρι Spotify, YouTube και πολλές άλλες). Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth για να μη μπλέκεις ιδιαίτερα με καλώδια ενώ χάρη στο Google Assistant, ο χειρισμός της είναι πιο εύκολος από ποτέ.

Συνδύασέ με τη με το soundbar Turbo-X SNB-209 2.1

Το soundbar Turbo-X SNB-209 είναι ο έξυπνος τρόπος να ενισχύσεις κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου. Αποτελείται από ασύρματο subwoofer και μπάρα που χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της (διαστάσεις 90x45x7,5 εκατ.) χωρά άνετα κάτω από την τηλεόραση χωρίς να εμποδίζει τη θέαση και με ισχύ 80 W θα γεμίσει άνετα τον χώρο σου.

LG 55C14L OLED 55” 4K Ultra HD

Εκεί που η ποιότητα συναντά την προσιτή τιμή. Η LG 55C14L είναι μία OLED που θα καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Στις 55 ίντσες και με πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο, θα ταιριάξει σε κάθε χώρο «μαγεύοντας» με τις επιδόσεις της. Διαθέτει αυτοφωτιζόμενα pixels, 100% πιστότητα χρώματος και πλήθος λειτουργιών (OLED Cinema, OLED Sport, OLED Gaming με NVIDIA G-Sync και AMD FreeSync) για να την προσαρμόσεις στην εκάστοτε εμπειρία/ενασχόλησή σου. Υποστηρίζει Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, καθώς επίσης και HDR10 PRO και Filmmaker mode για να απολαμβάνεις κάθε λογής περιεχόμενο όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός του. Πρόσθεσε και το Magic Remote τηλεχειριστήριο και έκλεισες!

Συνδύασέ τη με το soundbar LG SP2 2.1

Φτιάξε ατμόσφαιρα στον χώρο σου με το soundbar SP2 της LG. Έρχεται με αποκλειστικές λειτουργίες ήχου όπως τον αλγόριθμο AI Sound Pro και τις ειδικές ρυθμίσεις για ταινίες και παιχνίδια. Διαθέτει ενσωματωμένο subwoofer για σούπερ μπάσα, υπέροχη αισθητική για premium look και συμπαγή σχεδιασμό που εγγυάται κρυστάλλινο ήχο χωρίς παραμορφώσεις.

Samsung 65Q80A QLED 65” 4K Ultra HD

Η ψυχαγωγία σου περνά σε άλλο επίπεδο με την 65Q80A. Η QLED πρόταση της Samsung διαθέτει επεξεργαστή Quantum Processor 4K και τεχνολογία Quantum Dot για απόδοση του όγκου χρώματος σε ποσοστό 100%. Το δε σύστημα Motion Xcelerator Turbo+ θα σου χαρίσει την πιο ομαλή εικόνα που απόλαυσες ποτέ, ειδικά κατά την παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων και το gaming, χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και την υποστήριξη FreeSync Premium Pro. Η τεχνολογία Direct Full Array 12x θα ζωντανέψει κάθε σκηνή εξαλείφοντας φαινόμενα παραμόρφωσης εικόνας ενώ τέλος, η ευρεία γωνία θέασης εγγυάται πως όλοι θα έχουν την ίδια, υπέροχη εμπειρία θέασης.

Συνδύασέ τη με το soundbar Samsung HW-Q900A 7.1.2

Κάνε τη διαφορά και επένδυσε σε ένα soundbar που θα μεταμορφώσει ριζικά τον χώρο σου όπως το HW-Q900A. Διαθέτει 16 οδηγούς και υποστηρίζει Hi-Res Audio Decoding μέσω Dolby Digital Plus, Dolby True HD και Atmos για εύκολη σύνδεση με UHD Blu-ray players και next-gen κονσόλες. Το SpaceFit Sound+ διαμορφώνει υψηλές και χαμηλές συχνότητες ενώ το Tap Sound κάνει τη ζεύξη με άλλες συσκευές παιχνίδι.

Sony KDL-43WF665 43” Full HD

Κάνε παιχνίδι με τη Sony KDL-43WF665, μια τηλεόραση ικανή να καλύψει τις τυπικές, καθημερινές σου ανάγκες. Με ανάλυση Full HD για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο στα 1080p, είναι εφοδιασμένη με τεχνολογία X-Reality PRO για υψηλή ευκρίνεια. Υποστηρίζει HDR και διαθέτει MotionFlow XRγια ομαλή κίνηση ακόμα κι όταν η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα. Με λεπτό πλαίσιο, χαμηλό αποτύπωμα παρά τις 43 ίντσες της και υψηλή αισθητική -απόρροια του φινιρίσματος με μοτίβο βουρτσισμένου αλουμινίου- θα ταιριάξει σε κάθε χώρο. Έρχεται με λειτουργία Smart Plug & Play και άμεση πρόσβαση στο YouTube.

Συνδύασέ τη με το soundbar Sony HT-SF150 2.0

Πλαισίωσε τη νέα σου τηλεόραση με το soundbar HT-SF150. Με τεχνολογία S-Force Front Surround και 2.0 κανάλια, διαθέτει ισχύ 120 W και συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ χάρη στο HDMI ARC θα χρειαστείς όλο κι όλο ένα καλώδιο. Το δε ύψος του είναι στα 88 χιλ. μόλις προκειμένου να μην εμποδίζει την εμπειρία θέασής σου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις