Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

E-volution awards: H SLEED Agency of the Year για το 2021

E-volution awards: H SLEED Agency of the Year για το 2021

Ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς του e-commerce στην Ελλάδα, τα E-volution awards, ανέδειξε πρόσφατα το Agency of the Year για το 2021.

Τον τίτλο κέρδισε η SLEED, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο agency στην Ελλάδα, με 47 βραβεία σε 30 κατηγορίες. Η SLEED κατάφερε να διαπρέψει μαζί με 24 πελάτες της για την πρωτοπόρο στρατηγική και τις καινοτόμες πρακτικές που ακολούθησαν στο e-commerce και την online διαφήμιση.

Τι είναι όμως αυτό που έκανε τη SLEED να ξεχωρίσει και να διακριθεί;

Σε μια κρίσιμη χρονιά, κατά την οποία το e-commerce γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη και οι απαιτήσεις των καταναλωτών έγιναν ακόμη μεγαλύτερες, η Sleed παρέμεινε αξιόπιστος συνεργάτης, βοηθώντας τους πελάτες της να αναπτυχθούν με ταχύτερους ρυθμούς και να ενισχύσουν τη σχέση του brand τους με το κοινό.

Μέσα από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων online advertising στα social media και τις πλατφόρμες αναζήτησης, SEO (Search Engine Optimization), τη δημιουργία e-shop, websites και εφαρμογών, καθώς και την εξ’ ολοκλήρου παραγωγή digital και τηλεοπτικών καμπανιών, η SLEED δημιουργεί ένα πλήρες μείγμα Digital marketing services προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε πελάτη, με κεντρικό γνώμονα το consulting για την ανάπτυξη-growth και την προβολή του.

Έχοντας στο δυναμικό της πάνω από 80 εξειδικευμένους επαγγελματίες με εμπειρία στο e-commerce, το Digital Marketing, την Πληροφορική και το Creative Production έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα, μέσα στο οποίο επικρατεί η κουλτούρα της ομαδικής δουλειάς και της συνεργατικότητας.

Έτσι, έχει καταφέρει 10 χρόνια τώρα να επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα, να καινοτομεί και να διακρίνεται με πάνω από 190 βραβεύσεις σε θεσμούς όπως τα E-volution Awards, τα Social Media Awards, τα Peak Performance Awards της Google, καθώς και να συγκαταλέγεται στη λίστα των Best Workplaces στην Ελλάδα.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις