Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Huawei AppGallery: από εδώ, δεν λείπει καμία υπηρεσία!

Huawei AppGallery: από εδώ, δεν λείπει καμία υπηρεσία!

Ένα gallery γεμάτο apps, φτιαγμένο για κάθε σας ανάγκη είτε είστε αυτό που λέμε tech freak είτε όχι.

Πλοήγηση; Gaming; E-banking; Παρακολούθηση υγείας; Shopping; Όλες οι εφαρμογές που είναι απαραίτητες για το well being σας, που λέμε και στο χωριό, είναι στο χέρι σας με το Huawei AppGallery.

Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο που βάζει στο επίκεντρο τις προτιμήσεις και την ικανοποίηση κάθε ανάγκης του καταναλωτή. Με αυτό, η Huawei κερδίζει το στοίχημα που η ίδια έβαλε με τον εαυτό της για μια από τις καλύτερες πλατφόρμες εφαρμογών παγκοσμίως.

Η Huawei δημιούργησε το AppGallery και κατάφερε να προσφέρει την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Η εταιρία έβαλε ένα στοίχημα, με τον εαυτό της πρώτα απ’ όλα. Και το κερδίζει πανηγυρικά προσφέροντας στους χρήστες κάτι περισσότερο από μια εναλλακτική. Τους δίνει μια επιλογή που εξελίσσεται διαρκώς, που αναπτύσσεται συνεχώς, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Αφού λοιπόν εδραίωσε τη θέση της στον τομέα των wearables, των tablets, των laptops, των smartphones και άλλων αξεσουάρ, η Huawei το έβαλε σκοπό να «μεγαλώσει» και σε ό,τι αφορά στις εφαρμογές.

Από τον Απρίλιο του 2018, όταν το Huawei AppGallery πρωτοεμφανίστηκε στις ζωές των κατόχων Huawei αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό. Και κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Οι αριθμοί “μιλούν” από μόνοι τους: μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery, ενώ η Huawei συνεργάζεται με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Το Huawei AppGallery είναι απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, έχει την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο και δεν σταματά να εξελίσσεται ώστε να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όλοι οι δρόμοι περνούν από το AppGallery

Στην πλατφόρμα του AppGallery, η Huawei «υποδέχεται» κορυφαίες εφαρμογές, απαραίτητες για κάθε λάτρη της τεχνολογίας και όχι μόνο. Η εταιρία προσφέρει μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από 18 κατηγορίες, απαραίτητες για την καθημερινότητά μας, που πλέον είναι γεμάτη τεχνολογία.

Κυρίως όμως είναι ο καλύτερος βοηθός για όλα όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας.

Στο AppGallery, για παράδειγμα, ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει «μπει» και η Νο1 εφαρμογή στον κόσμο για τις συγκοινωνίες: το Moovit. Μια εφαρμογή που προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες.

«Xτίζουμε το HUAWEI AppGallery για να προσφέρουμε την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.» ήταν το μήνυμα της Huawei προς τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο

Στην πλατφόρμα της Huawei θα βρείτε και την κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.α.

Και βέβαια δεν λείπει το HERE WeGo, η εφαρμογή που κάνει την πλοήγηση στην πόλη εύκολη εάν χρειάζεστε ταξί, μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα κι αν κινείστε με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας.

Κάντε κράτηση ταξί με το πάτημα ενός κουμπιού ή πλοηγηθείτε με λεπτομερείς διαδρομές, οδηγίες turn-by-turn και πληροφορίες για κάθε τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κυκλοφορήσετε.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, το AppGallery θα έχει στη «φαρέτρα» του και την εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter.

Όλοι εδώ

Μη νομίζεται ότι το Huawei AppGallery έχει μόνο… ξένες εφαρμογές. Και τα δημοφιλέστερα ελληνικά apps, εκεί θα τα βρείτε. Όλες τις κορυφαίες εφαρμογές στην Ελλάδα, με όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν γίνει απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή, καθώς εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες: μετακινήσεις, συναλλαγές, διασκέδαση, φαγητό.

Μεταξύ άλλων, στο Huawei AppGallery θα βρείτε:

Το efood, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας.

Το Taxiplon Passenger για ασφαλή μετακίνηση με ταξί

Το ParkAround για να βρίσκεται πάρκινγκ για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας σε συμφέρουσες τιμές

Το e-fresh για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ. 

Και βέβαια τη Domino’s Pizza για οποιαδήποτε στιγμή κι αν θελήσετε μια λαχταριστή πίτσα. 

Ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς, φυσικά. 

Όχι, δεν τελειώσαμε. Στο Huawei AppGallery μπορείτε να βρείτε και τις εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr

Είναι και ζήτημα… υγείας

Η τεχνολογία έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Κι αν ανήκετε σε εκείνους που θέλουν διαρκώς να παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο από το κινητό τους ή το ρολόι τους την κατάσταση της υγείας τους, να έχετε μπροστά σας με ευκολία χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά για τους καρδιακούς παλμούς, τα βήματα κάνετε σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου σας, τότε… εδώ είστε!

Η Huawei φροντίζει να «μεγαλώνει» διαρκώς το AppGallery της και να εμπλουτίζει τον κατάλογο των εφαρμογών που έχουν να κάνουν με την παρακολούθηση υγείας και τη φυσική άσκηση. Στο AppGallery, λοιπόν, διατίθενται εφαρμογές όπως το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας), το Sleep Cycle (το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου), το Home Workouts (το οποίο προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό), το StepsApp (το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως), το Period Tracker (το οποίο βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας) κ.α.

Το Huawei AppGallery περιλαμβάνει, πρώτη φορά, μία εφαρμογή για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και υγείας, η οποία έχει αναπτυχθεί εκτός Κίνας. Με την ενσωμάτωσή του Fitify στο βραβευμένο HUAWEI WATCH GT 2 PRO, η Huawei “διατυμπανίζει” την πρόθεση της να φιλοξενήσει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών (third-party apps) στη διεθνή αγορά των wearables της.

Μια τράπεζα στο χέρι σας

Η αλλαγή που έφερε ο τελευταίος χρόνος στην καθημερινότητά μας έκανε ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Και η Huawei είναι αποφασισμένη να προσφέρει και σε αυτό. Πως; Δίνοντας στους χρήστες της όλα τα απαραίτητα apps για να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet τους και να γίνει η καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη. 

Στο AppGallery της Huawei θα βρείτε και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και πολύ σύντομα και της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι θα κάνετε στο λεπτό πληρωμές, μεταφορές, αγορές και θα μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. 

Σημειώνεται εδώ ότι το γεγονός πως στο Huawei AppGallery υπάρχουν οι τραπεζικές εφαρμογές, “διαλύει” κάθε υποψία ανησυχίας γύρω από την ασφάλεια του συστήματος, καθώς η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας. 

Εφαρμογές όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου), το HUAWEI City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning) είναι μερικά μόνο παραδείγματα των λύσεων που η Huawei επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές.

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS) της Huawei είναι αυτή τη στιγμή το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

Κέρδος; Φυσικά! 

Η φιλοσοφία του AppGallery της Huawei είναι απλή: να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο στον καταναλωτή. Η φιλοσοφία αυτή εκφράζεται τόσο μέσα από τα οφέλη που χαρίζουν οι ίδιες οι εφαρμογές στους χρήστες (π.χ. επιστροφή χρημάτων, εκπτώσεις, κουπόνια για δωρεάν κατανάλωση), αλλά κυρίως μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι Huawei συσκευές. 

Το Petal Search

Ακόμα όμως και για εκείνες τις εφαρμογές που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αναζήτησης Petal Search για να βρουν και να κατεβάσουν οποιαδήποτε εφαρμογή δεν υπάρχει ακόμα μέσα στο AppGallery. Είναι απόλυτα ασφαλής για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. 

Tο Petal Search είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που βοηθά τους χρήστες των Huawei smartphones να βρίσκουν ό,τι χρειάζονται: εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες κ.α. και μάλιστα απευθείας από την μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη του κινητού τους και βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν ευκολότερα τις εφαρμογές που χρειάζονται και να κάνουν εγκατάσταση στο smartphone τους. Μπορούν επίσης να κάνουν και update στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές τους

Διατίθεται σε περισσότερες από 45 χώρες και περισσότερες από 40 διαφορετικές γλώσσες και είναι προεγκατεστημένο στα τελευταία Huawei smartphones της σειράς P40 (P40 Lite, P40 και P40 Pro), ενώ σε όλα τα υπόλοιπα Huawei smartphones μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα μέσω του AppGallery.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις