Πέμπτη, 25 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Samsung Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G: Tα δυο νέα έξυπνα αναδιπλουμένα κινητά

Samsung Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G: Tα δυο νέα έξυπνα αναδιπλουμένα κινητά

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα δύο νέα αναδιπλούμενα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones), το Galaxy Z Fold3 5G και το Galaxy Z Flip3 5G.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Samsung, τα δυο νέα κινητά διαθέτουν βασικές βελτιώσεις που επιθυμούσαν οι χρήστες των αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αναβαθμισμένη εμπειρία.

«Με τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3, η Samsung επαναπροσδιορίζει για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες των αναδιπλούμενων smartphones. Οι χρήστες πλέον έχουν την ευελιξία που απαιτείται στους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου», δήλωσε ο Dr. TM Roh, πρόεδρος και επικεφαλής του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Ως πρωτοπόροι και ηγέτες της βιομηχανίας στην κατηγορία αναδιπλούμενων συσκευών, είμαστε περήφανοι που εξελίσσουμε την καινοτόμα κληρονομιά μας με τα Z Fold3 και Z Flip3».

Προηγμένη δεξιοτεχνία για μακροχρόνια διάρκεια

Για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο smartphone, τα Z Fold3 και Z Flip3 διαθέτουν ανθεκτικότητα στο νερό IPX8, και έτσι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση ξαφνικής βροχής. Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από το νέο υλικό Armor Aluminum, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Galaxy smartphone, σε συνδυασμό με το γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus™, για προστασία από γρατσουνιές και τυχαίες πτώσεις. Επιπλέον, και οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν μια νέα προστατευτική μεμβράνη από ελαστικό PET και βελτιστοποιημένες επιστρώσεις στην οθόνη, με αποτέλεσμα μια κύρια οθόνη κατά 80% πιο ανθεκτική σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές.

Η Samsung συνεχίζει την κληρονομιά της κορυφαίας θέσης στην κατηγορία των αναδιπλούμενων, με αυστηρές διαδικασίες για τη δημιουργία συσκευών που θα παραμένουν αξιόπιστες, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Ο επαναστατικός Κρυφός Μηχανισμός Αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Galaxy Z Flip, επιτρέπει στις συσκευές να παραμένουν στη θέση τους υπό οποιαδήποτε γωνία για καινοτόμες εμπειρίες χρηστών με τη λειτουργία Flex.

Και χάρη στην ενισχυμένη τεχνολογία Sweeper, το εσωτερικό του μηχανισμού αναδίπλωσης διασφαλίζει προστασία από τη σκόνη και άλλα σωματίδια, διατηρώντας παράλληλα την ανθεκτικότητα της συσκευής και την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Τα Z Fold3 και Z Flip3, υποβλήθηκαν επίσης σε μια διαδικασία δοκιμών αναδίπλωσης, πιστοποιημένη από το Bureau Veritas, για αντοχή σε 200.000 αναδιπλώσεις. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με την πιο πρόσφατη ισχυρή συμβατότητα ζώνης 5nm AP και 5G, για την καλύτερη ολοκληρωμένη εμπειρία, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Οι βελτιστοποιημένες εμπειρίες αναδίπλωσης προσφέρουν νέες δυνατότητες

Η Samsung επεκτείνει τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Google, η Microsoft και άλλες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από τις εφαρμογές τους, προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά στην εφαρμογή Microsoft Teams και να απολαύσουν βελτιστοποιημένη εμπειρία meeting χάρη στη λειτουργία Flex της σειράς Galaxy Z και το συνδυασμό δυνάμεων του Office και του Teams.

Για τη βέλτιστη παραγωγικότητα στην εργασία, η λειτουργία διπλού παραθύρου του Microsoft Outlook για foldable συσκευές της Samsung, επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν ολόκληρο το email, ενώ εμφανίζεται προεπισκόπηση των υπολοίπων στο πλάι, προσομοιάζοντας την εμπειρία ενός PC. Για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους χρήστες, η νέα λειτουργία Labs της Samsung δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης ακόμη περισσότερων εφαρμογών στην αναδιπλούμενη οθόνη, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Samsung συνεχίζει να επανεξετάζει το πώς οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικές εμπειρίες χρήσης, από οπουδήποτε. Για να τους παρέχει περισσότερες επιλογές ενώ εξασφαλίζει βελτιστοποίηση υψηλής ποιότητας, η Samsung υποστηρίζει το Remote Test Lab (RTL) , δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εγκαθιστούν και να δοκιμάζουν απευθείας τις εφαρμογές τους σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκονται.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις