Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

The Game Awards 2022: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα του «Valiant Hearts: Coming Home»

The Game Awards 2022: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα του «Valiant Hearts: Coming Home»

Στα The Game Awards, οι φαν πήραν μια πρώτη γεύση από το Valiant Hearts: Coming Home, το σίκουελ του πολυβραβευμένου Valiant Hearts: The Great War και το πρώτο από τα τρία παιχνίδια για κινητά που φέρνουν το Netflix και η Ubisoft αποκλειστικά για τα μέλη του Netflix το 2023.

Με φόντο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Valiant Hearts: Coming Home είναι ένα τρυφερό και συγκινητικό αφηγηματικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τέσσερις αφανείς ήρωες που έρχονται αντιμέτωποι με τη συντριπτική φύση του πολέμου σε μια ιστορία για την επιβίωση, τη θυσία και τη φιλία.

Το παιχνίδι αποτίει φόρο τιμής στους Μαχητές της Κόλασης από το Χάρλεμ, το πρώτο αφροαμερικανικό τάγμα πεζικού του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που συνέτριψε φυλετικούς φραγμούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το Valiant Hearts: Coming Home, σε σκηνοθεσία της πρωτότυπης βασικής ομάδας του Valiant Hearts: The Great War, είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης, γρίφων και δράσης, στο οποίο η πρόοδος των παικτών σημειώνεται μέσα από μια ιστορία αδελφικότητας και συντροφικότητας.

Το Valiant Hearts: Coming Home θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, αποκλειστικά για τα μέλη του Netflix μέσα από την εφαρμογή του Netflix για κινητά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις